3/2020 (IV.09)Dékáni Utasítás a BME GTK dékánjának a Kar Kiváló Hallgatója Díj pályázati felhívásáról és a pályázatok elbírálásának rendjéről a 2019/20. tanévre
április 10, 2020
A BME GTK idén is az ország TOP 10 legnépszerűbb kara között
április 20, 2020

A Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola pályázatot hirdet a 2020-2021. tanévben induló doktori (PhD) képzésben való részvételre.

Ha szeretné kutatását a gazdaságtudomány területén egy interdiszciplináris környezetben fejleszteni, válassza a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolát!

A Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola célja olyan szakemberek képzése, kutatásaik irányítása, akik a különböző gazdasági tevékenységek gazdasági, műszaki és társadalomtudományi vetületeit képesek felismerni, leírni és modellezni, a felmerülő problémák megoldásához vezető megközelítéseket megfogalmazni és megfelelő eljárásokat kidolgozni. Így a választott témakörben új tudományos eredményeket hozhatnak létre, a meglévőket pedig továbbfejleszthetik.

A doktori iskolánk képzésére közgazdászok, mérnökök, műszaki menedzserek és természettudományi karon végzettek jelentkezését várjuk.

Jelentkezési határidő: 2020. május 29.

Jelentkezését elektronikus úton várjuk a marusa@gtdh.bme.hu email címre. Az eredeti dokumentumokat és okleveleket hiánypótlással a beiratkozás időpontjáig lesz lehetősége bemutatni. A doktori képzésre beiratkozni kizárólag a hiánypótlást követően lehetséges.

A jelentkezés feltételeiről bővebben: pályázati felhívás.

További információkért keresse folyamatosan frissülő oldalunkat.