GTK Jóllét Centrum

Jól lenni jó. Jobban lenni még jobb.

 

A GTK Jóllét Centrum legfontosabb célja, hogy dolgozói pozitív és támogató légkörben, a maguk teljességében élhessék meg mindennapi munkájukat és karrieréveiket. A GTK Jóllét Centrum ehhez munka- és szervezetpszichológiai támogatással járul hozzá: legyen szó pszichés erőforrások erősítéséről, mentális egészséget befolyásoló munkahelyi tényezőkről, munkahelyi kapcsolatokról, a GTK Jóllét Centrum útmutatást, eszközöket kíván adni az egyéni és közösségi kérdések megoldásához, projektek eredményes megvalósításához, egyéni munkacélok vagy a vezetői szerep sikeres kiteljesítéséhez.

 

A pozitív érzelmi légkör és a munkahelyi jóllétkultúra felépítése és fejlesztése időt igénylő folyamat, és egy hosszútávú, közös vállalkozás eredménye. Ehhez minden kolléga meglátása, visszajelzése és aktív hozzájárulása számít: így kerülhetünk a „siker közös hullámhosszára”. A GTK Jóllét Centrum jó dolgokat csinál, legyen részed benne!

 

Programjaink:

  • 2023. június. 7., Pedagógusnap, 9:00-10:30: Kapcsolódás másképp (élményalapú workshop) (regisztráció: https://forms.gle/94aD1APjQfLJWvkS6
  • A 2023-24-es tanév során a belső igények felmérésén dolgozunk.
  • 2023. ősz: fókuszcsoportos beszélgetések (részvételi érdeklődés jelzése: halmos.alexandra@gtk.bme.hu)
    • Részletek hamarosan.
  • 2024. tavasz: egyéni igényfelmérés konzultációk (részvételi érdeklődés jelzése: halmos.alexandra@gtk.bme.hu)
    • Részletek hamarosan.
Képernyő_vízszintes

Mivel nem foglalkozik a GTK Jóllét Centrum?

Pszichés jóllétünk olyan területeken is múlik, amelyeket a munka- és szervezetpszichológia eszközeivel nem tudunk támogatni (pl. anyag jólét). Érdekképviseleti témákkal a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetéhez érdemes fordulni (https://fdsz.bme.hu/). Hallgatóink számára az egyéni pszichés jóllét kérdéseivel BME ÉSZI Hallgatói Tanácsadási Osztályt érdemes keresni.