A 400+ ösztöndíjprogram 2017 őszi féléves ügyrendje
augusztus 18, 2017
Magyar Érdemrend Lovagkereszt
augusztus 22, 2017

A Hallgatói Képviselet információja a gólyáknak

Kedves Gólyák!

Szeretettel köszöntjük mind az 1407 újonnan felvett hallgatónkat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán, és ezzel együtt gratulálunk a sikeres felvételihez.

A következőkben szeretnénk megosztani veletek a legfontosabb információkat, illetve a kommunikációs csatornáinkat, ahol értesülhettek minden lényeges tudnivalóról.

Ahhoz, hogy minden információ eljusson hozzátok, mindenképpen olvassátok át a www.gtkhk.huhonlap gólyáknak szóló menüpontját, illetve kövessétek a BME GTK HÖK Facebook oldalt. Itt megtalálhatjátok a kollégiumi jelentkezésről és a szociális juttatásokról szóló tudnivalókat is.

Amennyiben biztosan nem szeretnétek lemaradni semmilyen fontos információról, úgy iratkozzatok fel a HK – info levelezési listára. A listára csak a hallgatók számára fontos tartalmakat küldjük ki, illetve a szorgalmi időszakban minden hét elején hírlevelet küldünk a fontos információkkal. A https://lists.wigner.bme.hu/listinfo/hk-info linken vagy honlapunk főoldalának legalján tudtok feliratkozni e-mail címetek és nevetek megadásával.

Ezen felül a 2017-es Csatlakozó magazinban megtalálhatjátok az egész egyetemet érintő fontos információkat, valamint néhány kar-specifikus cikket is.

A mesterszakos Mestertábor 2017. augusztus 18-20. között lesz Sátoraljaújhelyen, melyhez a Facebook eseményt itt találhatjátok meg. Az alapszakos Gólyatábor pedig 2017. augusztus 21-24. között lesz Sátoraljaújhelyen, melyhez a Facebook eseményt pedig itt találhatjátok meg. További részleteket és a jelentkezés pontos menetét az események leírásában olvashatjátok el. Ne maradjatok le a táborról, az egyik legmeghatározóbb egyetemi eseményről, jelentkezzetek időben, mert a férőhelyek száma korlátozott!

A könnyebb segítségkérés, informálódás érdekében csatlakozzatok a szakotokra vonatkozó tanulmányi Facebook csoporthoz, melyeket az alábbi linken találhattok meg:

Alapszakos csoportok:

Mesterszakos csoportok:

Ha kérdés merül fel bennetek, nyugodtan írjatok az info@gtkhk.hu e-mail címre, vagy keressetek minket telefonon 10-16 óra között a +36 20/586-7965-as telefonszámon.

Üdvözlettel,
GTK Hallgatói Képviselet