Model United Nations Conference
március 14, 2018
Szoftverek és digitális felhasználói felületek ergonómiája
április 7, 2018

József Nádor-díj nyertese

Idén is, a hagyományokhoz híven József Nádor-díjjal jutalmazzák a legmagasabb pontszámmal köztársasági ösztöndíjat elnyert hallgatókat, karonként egyet.

Nagy örömmel osztjuk meg a Kar közösségével a hírt, hogy kitartó munkájának köszönhetően 2018-ban a GTK vonatkozásában Horváth Andrea vehette át az emlékérmet, az oklevelet és a Műegyetem – A történeti Campus című könyvet, amelyet a K épületben tartott ünnepélyes díjátadón Habsburg Mihály, Józsa János és Barta-Eke Gyula adott át a díjazottak számára.

Andrea jelenleg a GTK vezetés és szervezés mesterszakos hallgatója, aki a tavalyi évben az Ergonómia és Pszichológia Tanszék demonstrátoraként I. helyezést ért el a dunaújvárosi OTDK műszaki menedzsment I. tagozatában. A „Felhasználók tevékenységeinek adatain alapuló használhatósági vizsgálat összeállítási módszertana és eredményeinek bemutatása” című dolgozatának fókuszában az áll, hogy a Google Analytics felülete által szolgáltatott (aggregált felhasználói) adatok hogyan használhatók fel egy szemmozgás-követéses használhatósági vizsgálat összeállításához. A dolgozat a hangsúlyt egy jól adaptálható módszertan összeállításának a bemutatására fekteti, emellett részletesen ismerteti azt is, hogy annak az alkalmazása milyen gyakorlati eredményeket hoz egy olyan a hazai vállalkozás példáján keresztül, ahol Magyarországon először vált lehetővé az interneten keresztül történő, egyedi csokoládékreáció összeállítása és vásárlása.

A hallgató munkásságát és eredményeit Harsányi István Hallgató Díjjal és a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjjal is jutalmazták.

Kiemelkedő teljesítményéhez gratulálunk!