Vigyázó szemetek Prágára vessétek!
április 11, 2017
Megjelent a GT Times április száma!
április 19, 2017

A bátrakért fut a GTK volt hallgatója

„A jótékonyság menő”- meséli nekem Lili, aki a BME KommMédián kezdte felsőfokú tanulmányait, ma már jogászként dolgozik, és az irodán kívül beteg gyerekek gyógyulásáért rója a köröket a Margit Szigeti futópályán.

Dr. Deák Liliána az elsők között volt, aki a Műegyetemen kommunikáció és médiatudomány alapszakos diplomát szerezhetett, kommunikációtechnológia szakirányon: „Választani kellett egy továbbtanulási célt, nekem pedig a sport és zene mellett az újságírás volt a mindenem. Nagyon szimpatikus volt a BME intézménye és légköre, akkoriban ez abszolút egy új dolog volt a Műegyetemen, már akkor is kerestem a kihívásokat, ezért úgy gondoltam, vágjunk bele.”

??????????Lili igazán ambiciózus hölgy, ezért egy diplománál nem állt meg: megvalósította másik álmát, doktori címet szerzett jogászként a Pázmányon, párhuzamosan elvégezte az ELTE japán szakát is, emellett a tokiói császári egyetemen, Meiji Ösztöndíjasként tanulhatott japán jogot első és egyetlen magyarként. Már a BME-n is imádta a pszichológia tantárgyat, az ELTE-n pedig igyekezett az összes szabadon válaszható kreditjét pszichológiával kapcsolatos tárgyakra beváltani. A BME-n szerzett szakirányi tudását tavaly grafikus, videó vágó, webdesigner és webfejlesztő tanfolyamokon hasznosította. Bár majdnem fő állásban lemezlovas lett a műegyetemi élet hatására, tanulmányai elvégzése közben elektronikus zenei menedzserként tevékenykedett, foglalkozott rendezvényszervezéssel, értékesítéssel és marketinggel a HD Group Kommunikációs Ügynökségnél, illetve hat éven át a Budapest Airportnál.

04

Úgy gondolja, ha valaki tisztában van azzal, milyen irányba szeretne tovább menni, akkor nagyon fontos, hogy fókuszáljon a szakon belül az adott területre, gyakorlati tudást szerezzen belőle, merjen önmaga lenni és nagyot álmodni”.Szabadidejében fest, blogol, az egészséges életmód megszállottja, hobby chef, borszakértő, vagy a saját vállalkozását építgeti.

03

Az ügyvédnő most a jó ügy mellett áll ki, a Bátor Tábor Alapítvány önkénteseként évek óta életeket változtat, daganatos és krónikusan beteg gyerekeket vezet vissza az életbe élményterápiával. Most neked is lehetőséged van segíteni Lilinek, hogy a sajátja mellett, mások álmát is valóra válthassa. Fogadj Te is Örökbe egy kilométert, amit a 2017. április 9-i Vivicittá Félmaratonon a Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként, az Élménykülönítménnyel fog lefutni. A jövő hét elejéig még lehet segíteni – minden felajánlás, minden kilométer jótékony célt szolgál!

További információk dr. Deák Liliána adománygyűjtéséről: http://elmenykulonitmeny.hu/jotekony-sportolo/dr-deak-liliana/

és a Bátor Tábor Alapítványról: http://batortabor.hu/