Pályázati felhívás – Publikációs Elismerés – 2024
június 11, 2024
Erasmus+ Infónap – 2024.06.26.
június 13, 2024

A BME GTK-ra látogatott a kínai SUIBE egyetem delegációja

A Shanghai University of International Business and Economics (SUIBE) delegációja 2024. május 16-án látogatta meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karát. A delegáció tagjai között Karunkra érkezett:

  • XU Yonglin, elnökhelyettes,
  • XU Jiliang, a Pénzügyi Kar vezetője, 
  • QIAO Baojie, a Jogi Kar dékánja,
  • WANG Yanyan, a Kínai Nemzetközi Oktatási Kar dékánja,
  • valamint ZHANG Shuihui, a Nemzetközi Iroda vezetőhelyettese.

A SUIBE delegációját a BME GTK részéről Dr. Koltai Tamás, dékán, Szalmáné Dr. Csete Mária, nemzetközi dékánhelyettes, Dr. Bethlendi András, gazdasági dékánhelyettes, valamint Kardos-Varga Krisztina, a Nemzetközi Tanulmányi Iroda ügyvivő szakértője fogadták.

Az egyezetetés elején Szalmáné Dr. Csete Mária dékánhelyettes asszony egy prezentáció keretében ismertette a GTK történetét és bemutatta a Kar oktatási és kutatási portfolióját, különös tekintettel az angol nyelvű mesterszakokra, valamint a Gazdálkodás és Szervezéstudományi Doktori Iskolát, ezután a vendégek is bemutatták az egyetemükre vonatkozó információkat és a lehetséges kapcsolódási pontokat.

A megbeszélésen elhangzottak alapján a jövőbeli együttműködés keretében oktatási és kutatási tevékenységekre is sor kerülhet.