Elindult a BME megújult honlapja, melynek tervezésében több GTK-s csapat is dolgozott
június 10, 2024
A BME GTK-ra látogatott a kínai SUIBE egyetem delegációja
június 12, 2024

Pályázati felhívás – Publikációs Elismerés – 2024

2024. június 11, kedd

A kari Teljesítmény Értékelési Rendszer elismeri és értékeli a kutatási tevékenységet is, viszont szükséges a GTK-n a Kar számára jelenleg rendelkezésre álló kereten túlmutatóan is a kiváló munka elismerése, ösztönzés a kutatásra, a kutatási együttműködésre. Az ösztönző hatás célja az erős publikációk és ezáltal a sikeres kari pályázatok számának emelkedése.

A jutalom tárgya:
A jutalom tárgya minden, a tárgyév előtti naptári évben publikációra elfogadott, legalább Q1- es, besorolású külföldi kiadású tudományos folyóiratcikk, amely nem az ún. Norvég Lista szerinti 0, illetve 1 besorolású folyóiratban jelent meg, továbbá ahol a szerző szabályszerűen feltüntette a BME GTK-s affiliációt.

A pályázó:
A jutalmat pályázat útján lehet elnyerni, jogosultsági alapon.
A jutalomra jogosult mindenki, aki a Stratégiai Alaphoz jogosult pályázni. A pályázás feltétele a publikáción szereplő, az előírásoknak megfelelő BME GTK-s affiliáció. A pályázatokat a Tudományos Bizottság bírálja el és tesz javaslatot a Dékán számára az elismerés odaítélésére.

További részletek az alábbi Dékáni Utasításban:
7/2024. (VI.10.) számú Dékáni utasítás – A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán publikációs elismerés odaítélésének rendjéről

Jelentkezés az alábbi mellékletben:
7/2024. (VI.10.) számú Dékáni Utasítás 1. számú melléklete – Jelentkezési lap

A pályázat benyújtási határideje: 2024. június 24.

English version:

Dean’s Order No. 7/2024. (VI.10.) – On the Procedure of Awarding Publication Incentives at the Faculty of Economic and Social Sciences of the Budapest University of Technology and Economics