BME Sportnap 2016
szeptember 20, 2016
A BME GTK Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszéke idén is részt vesz a Kutatók Éjszakáján
szeptember 23, 2016

Corvin College Nights

– az igazi egyetemi buli…

A sok tanulás mellett az emberre ráfér egy kis szórakozás. Ám mindig nehéz kérdés, hogy a kora esti alapozás után merre is induljon a társaság. A legfontosabb szempontok, hogy ki lehessen ülni, jó zenére táncolni, lehessen ismerkedni és ha úgy alakul, elvonulni. S persze az, hogy hasonló korú és stílusú emberek legyenek a helyen, mint amilyenek mi is vagyunk.

Idén a megújult Corvin Club és a Viva Beatz csapata gondolt egy nagyot és szeptember 22-től minden csütörtökön megtartja a város legnagyobb egyetemi buliját.  A kizárólag egyetemi hallgatóknak szóló buli sorozat páratlanul jó szórakozást ígér egy nehéz hét után. Hiszen a tánctér óriási és a megújított hangrendszerből szóló ütemek  garantáltan táncra perdít mindenkit, aki aznap este erre téved.

DSC_1903

A zenéről a Viva Beatz gondoskodik, így hétről hétre a legnagyobb hazai és külföldi  EDM előadók biztosítják a minőségi mainstream zenét. A tetőterasz pedig amellett, hogy csodás kilátást biztosít, ideális helyszín, hogy megismerjétek a többi pesti egyetem hallgatóit. Emellett a BME-s hallgatóknak  a partin és szórakozáson túl számos  szezonális akcióval kedveskednek. A ráadás pedig a csocsó,beerpong és a vadi új chillroom, ahol a megfáradt táncos lábú diákok megpihenhetnek és világmegváltó társalgásokba bonyolódhatnak bele. Például, hogy miért is más(abb) a BME, mint a Corvinus…

 

Szóval, ha csütörtök este ismerkedni, bulizni és szórakozni szeretnétek, akkor vár titeket a Corvin College Nights- Viva Beatz bulisorozat.