Karrierest: Synetiq-Neuromarketing
szeptember 15, 2016
Corvin College Nights
szeptember 21, 2016

BME Sportnap 2016

Beindult a regisztrációs időszak a 2016-os BME Sportnapra!

Újra megkezdődött a pörgés a BME Sporttelepen (1117 Budapest, Bogdánfy u. 12.), és a BME Sportközpontban is (1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6.). Ennek legjobb, és legszórakoztatóbb bizonyítéka, hogy az idei félévben is megrendezésre kerül a BME Sportnap, és ez a két helyszín fog otthont adni az eseménynek. Szeptember 20-án 08:00-tól 20:00-ig rengeteg sportágban való megmérettetésre lesz újra lehetőségetek.

Az olyan “klasszikus” sportok kedvelői, mint a labdarúgás, a streetball, a kidobós vagy a strandröplabda, egész napos edzéseken és versenyeken vehetnek részt, de azok sem fognak unatkozni, akik picit “újszerűbb” dolgokkal barátkoznának, hiszen például a laser-tag, a rekeszmászás, vagy akár egy rodeó bika kipróbálására is lesz lehetőség.

Természetesen azok számára is lesznek programok, akik picit pihentetőbbre tervezik a napot, egy kellemes séta közben be lehet térni felmérni fizikai állapotunkat, illetve bizonyíthatjuk bizonyíthatjuk talpraesettségünket a sörpong asztaloknál is.

Az esemény különlegessége, hogy az UNESCO 2015 szeptemberi ülésén megszavazta, hogy szeptember 20-a az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja legyen, ennek fényében még nevesebb rendezvénynek tudhatjuk be egyetemünk sportnapját.

A rendezvény színvonaláról a BME Kancellária, a BEFS és a BME-EHK fog gondoskodni, nekik köszönhetően lesz lehetőségünk részt venni az ingyenes edzéseken és sportversenyeken, amiért cserébe csak annyit kell tennünk, hogy regisztrálunk (https://www.facebook.com/events/1668982660087798/ ).

Használjuk ki a jó idő minden maradék lehetőségét, és ajándékozzuk meg testünket egy kis mozgással!