Erasmus+ PÓTpályázat
augusztus 8, 2022
From university to value-based investment
augusztus 10, 2022

Felzárkózás könnyedén: KECSAP! CATCH UP! – kurzus indul

A gazdasági tantárgyak egy része szigorúan igényli a jó matematikai ismereteket. Ugyanakkor a Matematika Intézet oktatói úgy tapasztalták, hogy az egyetemre felvett hallgatók tudása nagyon eltérő lehet. Mindenkinél máshol helyezkedhetnek el “vakfoltok”, amelyek később a tanulmányok során gondot okozhatnak.

De van megoldás arra, hogy bárki magabiztos legyen ebben a tantárgyban. A KecsAp! Catchup! tanfolyamon kétféle matematikai felkészítő tanfolyam közül lehet választani: az egyik a szintre hozó, a másik a haladó kurzus. Azt, hogy melyikre van szükség, egy gyors teszt kitöltésével bárki eldöntheti könnyedén.

A 2014-ben először indított program, idén is nyár végén kezdődik, amely segíthet a kisebb-nagyobb hiányosságok pótlásában, vagy a meglévő tudás felfrissítésében. Segítségével magabiztosan indulhat az egyetemi tanulmány. Fontos tudni, hogy a kurzusokat olyan oktatók tartják a Matematika Intézettől, akik jól ismerik azokat a problémákat, amelyekkel a BME hallgatók találkozhatnak a matematikai tanulmányaik során. Felkészítenek mindenre, amellyel sikeresen abszolválható egy-egy félév.

További információ és jelentkezés:

https://math.bme.hu/kecsap?fbclid=IwAR3GhgLb9GGf-f8aKCa3ptFheTimxnHwwK7dKV025cntuPg93Jj746sUxGw