Hallgatói József Nádor Díj – GTK-s hallgatók a díjazottak között
június 14, 2021
Indul az MNB és a BME közös TDK mentorálása
június 23, 2021

BME-EELISA Info Day

Képzések, ösztöndíjak, mobilitási programok – minden megtudható a lehetőségekről a június 23-i European Engineering Learning Innovation and Science Alliance (EELISA) rendezvényen.

A BME 2020-ban nyolc nívós európai egyetemmel összefogva az EELISA egyetemi szövetség tagja lett. A program távlati célja a minden uniós tagállamban akkreditált európai mérnöki diploma rendszerének kidolgozása. A partnerek közös képzések, kutatások elindításán is dolgoznak. A műegyetemi hallgatók valamint oktatók Pisa, Erlangen, Isztambul, Párizs, Madrid és Bukarest egyetemein tanulhatnak, illetve kutathatnak a jövőben a program keretében.

A június 23-án 10 órakor kezdődő online rendezvényen bemutatkozik az EELISA műegyetemi tevékenysége és nemzetközi konzorciuma, emellett a kapcsolódó nagyvállalati és egyetemi együttműködésekről is tájékoztatnak az előadók.

A program nyelve magyar. Az esemény online keretek között, a Microsoft Teams alkalmazáson zajlik. Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs link:

https://regisztracio.bme.hu/eelisa-info-day-20210623

További részletek:

http://www.bme.hu/hirek/20210610/BME_EELISA_INFO_DAY