Gazdasági fordulatok évszázada tanulmányi verseny
március 28, 2024
Ujvári János diplomadíj-pályázat felhívás a 2023/24 tanév tavaszi félévében végzős hallgatók részére
április 9, 2024

Családi Sportnappal várta dolgozóit a tavaszi szünet előtt a BME GTK

2024. április 3, szerda

Március 28-án 9 és 12 óra között a BME Testnevelési Központ szervezésében és a Jóllét Centrum közreműködésével Családi Sportnappal várta kollégáit a GTK.

A tavalyi évtől kezdte meg működését a GTK-n a Jóllét Centrum, mely legfontosabb célja, hogy a Kar dolgozói minél támogatóbb légkörben, a maguk teljességében élhessék meg mindennapi munkájukat és karrieréveiket, ennek fényében került megrendezésre az idei év első programjuk, a Családi Sportnap.

A BME Sportközpontban megrendezésre kerülő rendezvényen számos sportágat kipróbálhattak a GTK munkatársai és családtagjaik.

A rendezvényen szép számmal jelentek meg a dolgozók gyermekei is, akik együtt sportolhattak szüleikkel és a munkatársakkal.

A Jóllét Centrum pszichológusai a Relaxációs zónában több relaxációs és jóllét-gyakorlatokkal várták az érdeklődőket, hogy segítsék a mindennapi munkából való kiszakadást és ellazulást. A gyakorlatok után pedig, arra is volt lehetőség, hogy egy pszichológiai kérdőív kitöltését követően, személyesen is elbeszélgessenek az érdeklődők a szakértőkkel.

A Testnevelési Központ szakedzői pedig különböző sportágak kipróbálására bíztatták kollégáinkat, volt lehetőség ping-pongozásra, kosárlabdázásra, tollaslabdázásra, vagy a kardiógépek, falmászás és lábtengó megismerésére is.

Ezek mellett pedig, az esemény utolsó órájában izgalmas versenyt is szerveztek két sportban is, kosárlabda büntető dobásokban és ping-pongban.

A kosárlabda verseny nyertesei:

  • A gyermek kategória 1. helyezettje: Lázim Simon
  • A női kategória 1. helyezettje: Dr. Lógó Emma
  • A férfi kategória 1. helyezettje: Radványi Bence
  • Különdíjban részesült: Gerse Károly

A ping-pong verseny nyertesei:

  • A gyermek kategória 1. helyezettje: Zarka Fülöp
  • A férfi kategória 1. helyezettje: Dr. Koltai Tamás
  • Különdíjat részesült: Dr. Bethlendi András

Gratulálunk a nyerteseknek!