MNB-BME kutatási verseny és kiválósági ösztöndíj 2020/21 – tavaszi félév
április 15, 2021
Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2021 
április 20, 2021

Danube Cup 2021

A BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara és a Budapesti Corvinus Egyetem közösen rendezik meg a Danube Cup 2021 nemzetközi startup pitch versenyt a Duna-menti egyetemek hallgatóinak. A rendkívüli nemzetközi érdeklődésre számot tartó eseménynek a Startup Safari Budapest ‘IdeasGoLive by Danube Cup’ szekciója ad otthont 2021. április 21-én. 

A verseny első ízben 2016-ban került megrendezésre a BME és a BCE azon alapszakos hallgatói között, akik részt vettek Dr. Vecsenyi János és Dr. Danyi Pál Innovatív vállalkozások indítása c. tárgyának gyakorlati kurzusán. 2019-ben nemzetközi szintre bővítettük a versenyt, majd a Kar innovációs dékánhelyettesének, Dr. Grad-Gyenge Anikónak koordinálásával, és Dr. Danyi Pál menedzselésével olyan versenyt szerveztünk meg idén, amelyen 4 ország 7 egyetemének hallgatói küzdenek meg a vándorkupáért.

A BME érdeklődő munkatársai és hallgatói jelezhetik igényüket egy, az egyetem által szponzorált, ingyenes belépőre a Startup Safari Budapest eseményre. Kérjük, ehhez töltsék ki a rövid regisztrációs kérdőívet: 

https://www.uni-corvinus.hu/ninja-forms/11174jru

Facebook esemény linkje:

https://fb.me/e/3uaKL2Tbd