MNB Kiválósági ösztöndíj a 2022/2023-as tanév tavaszi félévére
január 30, 2023
3 éves a GTK UP+GRADE Program
február 6, 2023

FELHÍVÁS – Danube Cup nemzetközi startup verseny felkészítő tréningre

Van már egy vállalkozási ötletetek, dolgoztok az üzleti terven, és megmérettetnétek magatokat nemzetközi környezetben is? Akkor Nektek szól a Danube Cup verseny!

Most ingyenes, angol nyelvű felkészítőn vehettek részt a BME GTK és a Corvinus közös szervezésében, vállalkozásindítási szakértők bevonásával.

A Danube Cup csapat évek óta készíti fel gyakorlati képzéseken a jövő vállalkozóit, hogy minél biztosabban, tudással felvértezve vágjanak neki az éles megmérettetésnek.

A BME GTK és a Corvinus, egymással karöltve, kurzust indít 2023 februárjától, hogy felkészítse az érdeklődő startup csapatokat a Danube Cup nemzetközi egyetemi vállalkozói pitch versenyre, melyet 2023-ban Passauban és Regensburgban szerveznek az ottani egyetemek. A hazai angol nyelvű versenyt, ahol kiválasztjuk a BME-t és a Corvinus-t képviselő csapatokat, 2023. április 19-én rendezzük a Corvinus Egyetemen.

Használd ki a lehetőséget, mert évente csak egyszer indul ez a kurzus, ami a jövődet is átalakíthatja!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

  • Legyen egy vállalkozási ötleted, amit komolyan gondolsz
  • Legyen egy csapatod, akikkel együtt vág(ta)tok neki az álmaitok megvalósításának
  • Early stage: Legyetek túl az ötletelési és piacmegismerési fázison, legyen validálási tervetek, akár előzetes prototípusotok (MVP, pretotípus, “mintha termék”, stb.)
  • Sajnos azok a csapatok, akik már piaci befektetést kaptak, nem indulhatnak a Danube Cup versenyben (ösztöndíj nem kizáró tényező)
  • Legyél nyitott a tapasztalatszerzésre, és arra, hogy profiktól tanulhatsz.

Csapatonként készítsetek egy ONE PAGERT és egy max. 2 perces videót angolul, és küldjétek el nekünk ezeknek a linkjét az alábbi címre legkésőbb 2023. február 15-ig: krisztian.pota@uni-corvinus.hu

DANUBE CUP főszervezők: Dr. Danyi Pál (BME), Dr. Petheő Attila (Budapesti Corvinus Egyetem), Póta Krisztián (Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület, Corvinus Egyetem), Dr. Iványi Tamás (BME), Dr. Vecsenyi János (BME)

Még több információt ezen az oldalon találhatnak az érdeklődők.

Várunk minden érdeklődőt a Danube Cup 2023 Kick-off eseményén, március 3-án, pénteken!