MNB Zöld Pénzügyi Talentum Díj
szeptember 15, 2022
Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram – már várják a jelentkezőket
szeptember 21, 2022

Gyakornoki programokra lehet jelentkezni

Két gyakornoki programra is jelentkezhetnek a GTK hallgatói. A részvételnek több előnye is van. Az egyik, hogy szakmai gyakorlatot szerezhet a hallgató, így előnnyel indulhat majd a munkaerőpiacon. A másik, hogy mindeközben fizetést is kap.

Marketing Trainee – Nestlé Professional

A gyakornok betekinthet a HoReCa és a multinacionális környezet világába. Kipróbálhat még be nem vezetett, új termékeket. Részt vehet új stratégiák fejlesztésében. Mindezért versenyképes gyakornoki fizetést, home office lehetőséget és rugalmas időbeosztást kínálnak.

A hallgatónak rendelkeznie kell aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal még 1,5 évig valamint folyékony, tárgyalóképes angol nyelvtudással.

További információ a gyakornoki lehetőségről ezen a linken található.

Corporate Commercial Development Team (CDT) Trainee

A pozíciót elnyerő gyakornok megismerheti a világ egyik legnagyobb élelmi- szervállalatának működését. Mindezentúl folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítanak. Akár hosszútávú karrierlehetőségre is számíthat a jelentkező a versenyképes gyakornoki fizetés mellett.

A pozíció betöltésének feltétele az aktív, nappali tagozatos hallgatói jogviszony még 1 évig valamint aktív, középfokú angol nyelvismeret.

További információ a gyakornoki lehetőségről ezen a linken található.

Jelentkezni lehet:

Talent Acquisition Trainee, Zsófia Beck

zsofia.beck@hu.nestle.com

+36-70/866-9178