Új Nemzeti Kiválóság Program 2019/20
május 31, 2019
Újra lehet jelentkezni francia nyelvű MBA-képzésünkre!
június 13, 2019

HIgherED – BME

Karunk 2018 decemberében csatlakozott a European Foundation for Management Development (EFMD) nemzetközi hálózatához. A szervezet üzleti iskolák és piaci szereplők networkje, többek között egyetemi programok fejlesztésére és akkreditációjára szakosodott szervezet. Az EFMD kiemelt szolgáltatása az ún. HigherED platform, ahol az üzleti iskolák jelenlegi és volt hallgatói az EFMD-vel partneri kapcsolatban álló piaci szereplők által felkínált szakmai gyakorlatai, valamint álláslehetőségei közül válogathatnak.

A BME GTK minden hallgatójának hozzáférési lehetőséget kínál az EFMD HIgherED felületéhez. A felületre csupán BME-s email címmel lehet regisztrálni.

Igényeljen egyetemi email címet, ennek a lépései a következők:

  1. Keresse fel a BME Címtárát az alábbi linken: https://login.bme.hu/admin/
  2. A Microsoft ingyenesen az egyetem rendelkezésére bocsátotta az Office 365 oktatási E1-es csomagját. Ez tartalmaz többek között egy 50 GB tárhellyel rendelkező e-mail címet is, @edu.bme.hu végződéssel, illetve egy 1 TB-os OneDrive tárhelyet. Amennyiben szeretné igénybe venni a fenti csomagot, szüksége lesz egy felhasználónévre, amely az Ön e-mail címében az @edu.bme.hu előtt fog szerepelni. A rendszer vezetékneve és keresztneve alapján felajánl Önnek néhány lehetséges felhasználónevet. Amennyiben talált Önnek megfelelőt a felajánlott felhasználónevek között, kérjük, válassza ki és kattintson a Beállítások mentése gombra. Kérjük, alaposan gondolja át a választást, mert nincs lehetőség utólagos módosításra. Lehetőség van a fentiektől eltérő felhasználónév igénylésére is, de alapszabályként a vezetéknévnek valamilyen formában szerepelnie kell a felhasználónévben, és ennek engedélyezése egy kis időbe telik. A felhasználónév az angol ábécé kisbetűit, számokat, pontot, mínusz és alulvonás karaktert tartalmazhat. Az első és utolsó karakter betű vagy szám kell legyen. A felhasználónév minimális hossza 3, maximális hossza 30 karakter. A követelményeknek nem megfelelő, vagy egyetemünkhöz nem méltó felhasználónév-igényléseket az adminisztrátorok indoklás nélkül elutasítják.

Az egyetemi email címével az EFMD HigherED felületén, a megfelelő email cím végződés kiválasztásával tud regisztrálni.