Pályázati lehetőség doktori képzésre
április 28, 2018
Kar Kiváló Hallgatója Díj 2018 pályázat nyertesei
május 28, 2018

Kari Napok – First Aid, fontos információk!

First Aid partysorozat

Amennyiben biztosítani szeretnétek a bejutásotokat a szerdai-csütörtöki-pénteki napra, akkor érdemes 11-16 óra között átvennetek az aznap estére szóló karszalagokat a soron kívüli bejutás érdekében a First Aid standjánál! A napközben kiváltott karszalagokhoz nem szükséges érvényes diákigazolvány. Egy személy csak 1 karszalagot vehet át. A délutáni vetélkedőn részt vevő csapattagoknak nem kell esti karszalagot kiváltaniuk. Este már csak a fennmaradó helyek függvényében lesz beléptetés, így csak érvényes BME-s diákkal lehet bejönni. Várhatóan szerdán, csütörtökön és pénteken teltház lesz, így érdemes kiváltani napközben az esti belépőt!

Dohányzás csak a kijelölt helyeken lehetséges, a sátorban való dohányzás a karszalag levágását vonja maga után!

A szakmai programokhoz nem szükséges belépő, minden előadás szabadon látogatható. Velünk lesz az Üzleti Jog Tanszék, a BME Menedzsment és Vállalkozásgazdaságtan Tanszék, a Műszaki Pedagógia Tanszék, a Testnevelési Központ, a Közgazdaságtan Tanszék, a Környezetgazdaságtan Tanszék, a Zyntern és a Post For Rent.

A helyszínen elsősegélynyújtó szolgálat rendelkezésre áll, ha segítségre van szükségetek, keressétek a First Aid Staff tagjait vagy a biztonsági szolgálatot!

További infromáció a First Aid partysorozat Facebook oldalán.