Szabvál ajánló: Pozitív pszichológia és önfejlesztés
november 4, 2021
MNB-BME pályázati felhívás Kutatási versenyre és Kiválósági Ösztöndíjra
november 8, 2021

MMK Környezetvédelmi Tagozat – Pályázati felhívás

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) Környezetvédelmi Tagozata az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az esztendőben is pályázatot ír ki a következő kategóriákban:

Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért Díj

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata a „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntetést a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten mutatott kimagasló teljesítményért adományozza.  Évenként maximum 3 fő díjazható, az elbírálás a felsőoktatási intézmények vezetőinek javaslatai alapján történik.

Környezetvédelmi Diplomadíj

Cél az egyetemek legszínvonalasabb környezetvédelmi témájú, MSc képzés során készült diplomamunkáinak díjazása. Minden olyan diplomamunka benyújtható, melynek témája környezetvédelmi vonatkozású (levegőtisztaság-védelem, hulladékgazdálkodás, zaj- és rezgésvédelem, vízminőség-védelem, felszín alatti vizek védelme, kármentesítés, klímavédelem, környezetvédelmi technológiák stb.).

Pályázni ebben az évben is a januári és a júniusi vizsgaperiódusban megvédett dolgozatokkal lehet. A pályázatot az oktató intézménynek kell benyújtani.

A fentiek alapján a Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatási Díjra és a Környezetvédelmi Diplomadíjra javaslatot kell tenni, a díjra javasolt környezetvédelmi oktatók nevének és rövid életrajzának, illetve a legjobb diplomamunkák és azok bírálatának, valamint a hallgató és témavezetőjének elérhetőségének megadásával.

Beküldési határidő: 2021. november 15. (hétfő)

A javaslatokat a Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozat elnökségének részére kell megküldeni az parragh.denes@mmk.hu email címre.