Az “élő könyvtárak” páratlan kincsei
szeptember 1, 2022
Budapest Eurasia Forum negyedszer
szeptember 7, 2022

MNB Kiválósági ösztöndíj a 2022/2023-as tanévre

Az MNB Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal a közgazdasági értékteremtésben, amelynek keretében támogatja az „MNB kiválósági ösztöndíjat”. Erre pályázhatnak a BME hallgatói a 2022/23-as tanévre.

Alapképzésben 44-en, míg mesterképzésben résztvevők közül 7-en nyerhetik el az ösztöndíjat.
Az ösztöndíj mértéke: 50 ezer forint havonta, összesen tíz hónapon át.

Ösztöndíjban részesülhetnek az alábbi szakok hallgatói:

Alapképzés: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Pénzügy és számvitel, Kereskedelem és Marketing

Mesterképzés: Biztosítási és pénzügyi matematika, Gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés (osztatlan képzés), Közgazdasági elemző, Közgazdálkodás és közpolitika, Master of Business Administration, Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, Pénzügy, Regionális és környezeti gazdaságtan, Számvitel, Vállalkozásfejlesztés, Vezetés és szervezés

A pályázatot a szükséges adatlapok kitöltésével a Dékáni Hivatalba kell benyújtani 2 eredeti példányban. (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. Q épület A szárny magasföldszint 20., Otterbein-Szabó Edit)
A pályázatot tartalmazó borítékot Dr. Koltai Tamás dékánnak kell címezni. A pályázathoz mellékelni kell a pályázati feltételeknek való megfelelést tanúsító dokumentumokat vagy azok másolatait.

A pályázatok leadási határideje: 2022. szeptember 30. 12 óra

További felvilágosítást Otterbein-Szabó Edit pályázati koordinátor tud adni a palyazat@gtk.bme.hu e-mail címen.

Pályázati kiírás, kitöltendő adatlapok:
https://www.gtk.bme.hu/palyazatok-osztondijak/