Ahogyan a zene lélegzik
december 10, 2015
Ajándék a Liskásoktól
december 21, 2015

Őszi diplomaátadó a BME GTK-n

A BME GTK Üzleti Tudományok Intézet 2015. december 5-én tartotta szokásos őszi diplomaosztó ünnepségét.

46 MBA, 21 számvitel, 53 műszaki menedzser, 60 vezetés és szervezés, valamint 54 pénzügy mesterszakos diplomát adott át Andor György, a BME GTK dékánja, valamint Donald D. Baker professzor, az Egyesült Államok egyik legnagyobb magánegyeteme, a Rochester Institute of Technology képviseletében.

A diplomák mellett a Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Ferke János emlékdíjat, a Pénzügyek Tanszék pedig Conlegner Károly emlékérmeket adott át a legjobb diplomamunkákért, valamint a kitüntetéses oklevelekért.

00

Friss diplomások és meghívottak a Q épület nagyelőadójában

A Diplomaosztó Ünnepséget Pázmándi Kinga intézetigazgató vezette, a tanszékeket Lakatos Mária és Tóth Zsuzsanna Eszter képviselte, míg a Mráz Márk a Kari Hallgatói Képviselet részéről köszöntötte a végzősöket. A Hallgatói Iroda részéről Csillag Éva és Pekár Zsuzsanna, valamint Domján János és Farkas Mihály segédkezett. A végzős hallgatók nevében Király Eszter (vezetés és szervezés) és Nemes Gábor (MBA) mondott beszédet.

Kormos Villő műugró bajnok is ezen a délutánon vette át diplomáját: róla a Get To Know magazin első számában olvashattunk

Díjazottak:

Ferke János emlékdíj: Ferencz Klaudia (MBA), Szorcsik Tamás (műszaki menedzser), Imeli Anett (vezetés és szervezés ) és Fodor Bence (vezetés és szervezés)

Conlegner Károly emlékérem: Menczel Péter (MBA), Fekete Tünde (MBA) és Bodnár Mihály (pénzügy)

Kitüntetéses diplomát kaptak: Kocsis István (MBA), dr. Simon Péte (MBA), Tolnay Anita (MBA), Tömpe Melinda (MBA), Cziczás Mariann (számvitel), Lévai Márk (számvitel), Ratimovszky Dóra (számvitel), Vigh Boglárka (számvitel), Kisistók Réka Annamária (vezetés és szervezés), Tar Gabriella (vezetés és szervezés), Sereg Nikolett (pénzügy), Szokolovszky Dóra Eszter (pénzügy)