Őszi diplomaátadó a BME GTK-n
december 20, 2015
Amiről a szemmozgás a kutatónak árulkodik…
december 24, 2015

Ajándék a Liskásoktól

– sikerrel zárult a szakkollégisták cipősdoboz akciója

A Liska Tibor Szakkollégium az ünnepek közeledtével arra vállalkozott, hogy minél több gyermek karácsonyát szebbé varázsolja. A december 16-ig meghirdetett cipősdoboz akciójuk keretében ajándékgyűjtést szerveztek a Wigner Jenő Kollégiumban, a Liska iroda előtt. Céljuk minél több csomag összeállítása volt.

– Két héten keresztül gyűjtöttük a felajánlott ajándékokat és cipős dobozokat valamint tartós élelmiszereket is – mondta el a GTK Pressnek Földesy Fanni, az egyik szervező. Az ajándékok becsomagolására kitűzött napon a lelkes szakkollégisták segítették az ajándékcsomagok elkészítését. 25 cipős dobozt töltöttek meg ajándékokkal és csomagoltak be. A megmaradt játékokat, takarókat és tartós élelmiszereket eljuttatták a Mikulásgyár gyűjtőközpontba, az elkészített és becsomagolt cipős dobozokat pedig a Wesley János Lelkészképző Főiskolához, akik a csomagok a rászoruló gyerekeknek való kiosztásáról gondoskodtak.

20151217-006

– Összességében nagyon jól és eredményesen sikerült az akciónk, rengeteg adományt gyűjtöttünk össze és persze nem utolsó sorban az ajándékok becsomagolása is nagyon jó hangulatban telt, igazi ráhangolódás volt a karácsonyi ünnepekre – vonta meg az akció mérlegét Fanni. Nem kétséges: a folytatás jövőre sem maradhat el!