Where professional interest is coupled with inner motivation
augusztus 17, 2022
Szeptemberben újra indul a HSUP program
augusztus 23, 2022

Startup Buda-Pest Ötletverseny

Idén is megrendezik a Startup Buda-Pest Ötletversenyt az új tanév nyitóeseményeként. Minden érdeklődő egyetemistát várnak a Budapesti Corvinus Egyetemen szeptember 2-3. között. Az ötletverseny célja, vállalkozói ötletek fejlesztése kifejezetten Budapesthez kapcsolódóan. De lesznek beszélgetések fiatal vállalkozókkal is, akik az egyetemi éveik alatt, vagy azt követően indították vállalkozásukat. Az esemény partnere a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

A rendezvényen a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara osztja meg ötleteit, témafelvetéseit, amellyel el lehet indulni az üzleti megvalósítás felé.
Olyan csapatokat is várnak, akiknek már van közös elképzelésük, de akár a helyszínen is találhat társat bárki az üzleti ötletének kidolgozásához vagy épp a vállalkozásindításhoz. Szakértők válaszolnak a felmerült kérdésekre az adózás, innovációvédelem, piackutatás, életképesség-vizsgálat vagy általában a vállalkozói ötlet megtalálása témakörében.

A résztvevőknek lehetőségünk nyílik beszélgetéseken részt venni tapasztalt budapesti vállalkozások vezetőivel. Az eseményen ott lesz a hosszúlépés. járunk? alapítója, a Falafel Fusion megálmodója és a Danube Cup 2022 bécsi döntőjére kijutott Charitask.hu csapat is.

Az első nap záróprogramja egy tematikus sétatúra lesz, aminek a témája a pesti sör. A versenyen résztvevők megismerkedhetnek a budapesti sörkultúrával, valamint a séta végén sörkóstolásra is lehetőségük lesz, a Legfelsőbb Beeróság-on. A szombati napon pedig a csapatok további segítséget kapnak ötleteik véglegesítéséhez és a pitch összeállításához.

Az ötletverseny három nyertesét a szombati pitch alapján a zsűri választja ki. A nyertesek jutalma:

1. díj: 200 ezer forint

2. díj: 150 ezer forint

3. díj: 100 ezer forint

Fontos tudni, hogy legfeljebb 40 főt fogadnak az előadásokra. Éppen ezért a szervezők azt kérik, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek az időpont és a helyszín is megfelelő és biztosan részt tud venni a rendezvényen!

Regisztráció: https://n9.cl/92er5

A regisztráció határideje: 2022. augusztus 29. (hétfő)

További információ:
Póta Krisztián – pota.krisztian@gmail.com
https://danubecup.eu/startup-buda-pest-otletverseny/