Business & Technology Conference 2.0
február 22, 2017
Business & Technology Conference – második nap
február 23, 2017

Tiéd a pálya! – Megkezdődött a XIII. Liska Tibor Szakmai Hetek

A héten vette kezdetét a GTK Liska Tibor Szakkollégiumának egyik legjelentősebb rendezvénye, a XIII. Liska Tibor Szakmai Hetek. A február 20-tól március 2-ig tartó eseménysorozat célja, hogy mozgósítsa a kari közösség valamennyi csoportját – hallgatókat, professzorokat, valamint kari vezetőket egyaránt–az egyetemi előadásokon kívül is.

04Az idei évben a programok a sport témája köré szerveződtek, melyek keretein belül neves, és elismert szakemberek előadásait hallgathatják meg a résztvevők.

A rendezvénysorozat nyitóelőadására a hétfői napon került sor, Dr. Lógó Emma, a BME Ergonómia és Pszichológia tanszék adjunktusának prezentálásában. A ,,Sport – brandek, trendek, élmények” címet viselő előadást a tanárnő személyes, sportolói élményeivel tette még érdekesebbé.

A szervezők igyekeztek a sport témáját minél szélesebb körben bemutatni, és közelebb hozni az érdeklődőkhöz, így az előadások között helyet kapott két interaktívabb jellegű program is. Február 23-án, csütörtökön a ,,Sport tabuk nélkül” című rendezvényen a résztvevők személyesen tehetik fel kérdéseiket többek között Märcz Tamásnak, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának, valamint Sors Tamás, kétszeres paralimpiai bajnok úszónak egy kerekasztal-beszélgetés keretei között.

Február 28-án, kedden a „Magyar bírók nemzetközi pályákon” címmel meghirdetett programon a magyar labdarúgás nemzetközi szinten is elismert két játékvezetőjével, Kulcsár Katalinnal és Kassai Viktorral nyílik alkalom a beszélgetésre az ellátogatók számára.

03

A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre előzetesen a www.szakmaihetek.huweboldalon, illetve hétköznaponként 10 és 16 óra között a Q épület aulájában, a szakkollégium képviselőinél van lehetőség. Emellett az érdeklődők az előadások előtt a helyszínen is regisztrálhatnak.