Innovation Hub 2021 – a BASF innovációs versenye
július 9, 2021
Frissítés! Koronavírus tájékoztató
július 13, 2021

CEEPUS freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj – 2021/2022 őszi félév

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely akkreditált felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok.

Célországok lehetnek:

Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A pályázás és – nyertes pályázat esetén – a kiutazás előtt a pályázó felelőssége az adott célország beutazási rendelkezéseinek és a mindenkor hatályos hazai járványügyi intézkedéseknek, valamint a küldő, illetve fogadó intézmények irányelveinek ismerete, illetve a fogadó intézmény fogadókészségének egyeztetése.

A hazai hallgatók és oktatók számára szóló pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:

https://tka.hu/hir/15649/irany-kozep-europa-ceepus-freemover-hallgatoi-es-oktatoi-osztondijak-2021-2022-oszi-felev

A pályázatok benyújtásának határideje országonként eltérő lehet. Bővebb információ a fogadó ország nemzeti irodájától kapható.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, illetve egyéb információk a központi pályázati felületen az egyes országok zászlóira kattintva találhatók:

https://www.ceepus.info/content/contact#AL

A CEEPUS programról bővebb információ a mobilitási program honlapján található vagy az alábbi e-mail címen kérhető:

ceepus@tpf.hu