Pan-European Seal (PES) Gyakornoki Program
február 5, 2021
MNB-BME Bank to the Future versenykiírás 2021
február 10, 2021

GTK-s siker a HSUP TOP 100 Business Idea programban

A Hungarian Startup University Programban mintegy 21 egyetem hallgatói mellett a BME hallgatói is megmérették legjobbnak ítélt, saját vállalkozói ötletüket, miután az őszi szemeszterben közelebbről is megismerkedtek az innováció világával, a modern vállalkozói ismeretekkel és különösen a startupok működésével.

A szakmai zsűri véleménye alapján a HSUP programban magas minőségű innovatív ötletek születtek az első félévben, amely így lehetőséget teremt a tavaszi félévben a kiemelkedő ötleteket ösztöndíj és szakmai mentorok támogatásával folytatni és megkezdeni az ötlet megvalósítást az alkotás fázisában.

Büszkék vagyunk arra, hogy a BME mezőnyből kiemelkedő 5 hallgató közül az egyik innovatív üzleti ötlet tulajdonosa Galavics Diána, Karunk Nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgatója.

Galavics Diána (GTK Nemzetközi gazdálkodás alapszakos hallgató)

Az 5 kiemelkedő üzleti ötlet tulajdonosai az Egyetem berkein belül:

  • Acsai Imre (BME KJK)
  • Galavics Diána (BME GTK)
  • Giczi Alexandra Laura (BME GPK)
  • Ignácz Dominik Bence (BME VIK)
  • Kovács Tamás Barnabás (BME GPK)

A továbbiakban mind az öt hallgató lehetőséget kap az általuk kialakított hallgatói csapatban kidolgozni ötletük részleteit, végső célként pedig a valódi szakmai- és tőkebefektetőket győzhetik meg a cégalapítás és az ötlet megvalósításának előnyeiről. 

A projekt magas szintű megvalósítása érdekében a hallgatói csapat tagjai kiemelkedő ösztöndíjtámogatásban részesülnek a tavaszi félév során.

Gratulálunk minden résztvevőnek, különös tekintettel Karunk hallgatójának, Galavics Diánának és további sikeres, eredményes munkát kívánunk a projekthez!