VÉGZŐSŐK FIGYELEM! SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCSKÉPZÉSEK A BME-N!
április 25, 2017
Mémmé válni?! – az ÜTI Sátor második napjának programjából
április 27, 2017

III. BME GTK Kari Hallgató Napok és ÜTI Sátor- első nap

Úgy gondolom, erre a pár napra mindenkinek érdemes felhasználnia a lehetséges hiányzásait a katalógusos órákról vagy szabadságot kivennie a munkából, mert egy évben egyszer adódik lehetőségünk, hogy egy karként, majd egy héten keresztül közösen szórakozzunk.

20170425-015A tegnapi napon méltóan megnyitottuk a III. BME GTK Kari Hallgató Napok és ÜTI Sátor rendezvénysorozatát.

Az ÜTI Quizen több fős csapatokba állt össze oktató-hallgató, hogy Sarkady Péter Pál szervező által felolvasott kérdésekre együtt ötleteljék ki a válaszokat.

Végül a vándorkupát a A feláldozhatók csapata vihette haza, dobogós lett még Papírkutyák és a Mester és tanítványa csapat. Gratulálunk!

02

A másfél órán át tartó ÜTI Speak up-on Kelemen Tamáshoz, Dr. Finna Henriettához, Dr. Dombi Ákoshoz és Bedzsula Bálinthoz tehettek fel kérdéseket a résztvevők, akik az esemény Facebook oldalán található promóvideók alapján szavazták be a kerekasztal beszélgetéshez az oktatókat. Később Aranyosi Péter stand up comedy előadásától volt hangos a sátor, na meg a közönség nevetésétől.

03

A kari csapatok közben már lázasan készülődtek a bevonulásra, hiszen késő délután elkezdődtek a hallgatói játékok. Nagy meglepetésünkre, néhány oktató felöltött egy-egy csapatpólót és flashmobbal köszöntötték és hangolták rá a résztvevőket az esti programokra. A Három koncertje remekül sikerült, őket a LYNX követte, akik a hajnalig tartó tomboláshoz adták a zenét számunkra.

Nincs megállás – holnap is folytatódnak a programok, amelyekről ismét beszámolunk majd nektek!