GTK DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPSÉG
szeptember 23, 2019
Startup Campus x BME Program
szeptember 24, 2019

Kutatók éjszakája a GTK-n

Immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar több tanszéke is izgalmas előadásokat szervez a rendezvény keretein belül. Az előadások ingyenesen látogathatók, de néhány bemutató előzetes regisztrációhoz kötött ezért érdemes mielőbb tájékozódni a programokról.

Íme néhány érdekes előadás a teljesség igénye nélkül:

Mennyire ismerjük azokat a képességeinket, amik szuperhőssé tehetnek minket? Az előadás és a kötetlen beszélgetés során nemzetközi pszichológiai kutatásokat és eredményeket mutatnak be, melyek a mindennapi életben, az oktatásban vagy a nevelés területén is fontosak lehetnek.

A Műszaki Pedagógia Tanszék egy igazán izgalmas előadás-sorozattal készül, mely során a tanszék kollégái bemutatják milyen is az innovatív oktatás a Műegyetemen.

A Közgazdaságtan Tanszék előadásán kaphatunk választ arra, hogy mily módon lehetünk elégedettebb a munkánkkal, vagy kialakíthatunk olyan szokásokat melyek hasznunkra válnak, esetleg hogyan tudunk emlékezetes élményeket szerezni. A válaszokért érdemes aBoldogság, egészség, gazdagság – milyen tippekkel szolgálhat a viselkedési közgazdaságtan?” című előadásra ellátogatni.

Tabu kollekció – avagy milyen tabukon ülünk” című előadáson, interaktív módon megtudhatjuk melyek azok az általános tabuk Magyarországon, amelyek leginkább jellemzőek elsősorban a fiatalabb korosztály körében.

A BME GTK tanszékei által szervezett előadások és a BME teljes programkínálata ezen a linken érhető el: