GTK hallgatói szemszögből
december 6, 2020
GTK hallgatói szemszögből
december 12, 2020

MNB-BME Könyvklub

A Magyar Nemzeti Bank és a BME együttműködésének keretében 2020 decemberében veszi kezdetét az MNB-BME Könyvklub. A könyvklub célja, hogy motiválja a BME hallgatóit az olvasásra, az irodalomfeldolgozás módszereinek elsajátítására, a számukra érdekes témákban való elmélyülésre és véleményük kifejtésére egy-egy kézbe vett kötet elolvasása után.

A könyvklub bemutatkozó előadást tart december 15-én 18:00-kor az MS Teams felületén keresztül, melyben a klub céljairól, működéséről, valamint a tervezett felhívásokról is szó esik majd.

A bemutatkozó előadáshoz az alábbi linken csatlakozhatnak az érdeklődők:

Csatlakozási link

A folyamatosan működő könyvklubban egy-egy könyvről való vélemény kifejtésén kívül lehetőség nyílik majd egyéni és csoportos könyvfeldolgozásra is. A könyvfeldolgozásért minden hallgató díjazásban részesül, mindemellett rendszeresen PABooks könyvcsomagot kapnak ajándékba. A klubhoz csatlakozni két felületen lehetséges:

Facebook csoport

Teams csoport

A csatlakozás semmilyen kötelezettséggel nem jár, tagként könyveket és információkat kaphatnak a hallgatók a meghirdetett felhívásokról, és a könyvrecenziók után járó díjazásról, egyéb érdekességekről.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a bemutatkozó előadáson és a klub csoportjaiban egyaránt!