Sikeresen zárult az MNB és a BME második Hackathon versenye
március 18, 2021
Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola (GSzDI) online Nyílt Nap
március 24, 2021

MNB-BME pályázati felhívás recenziók készítésére és kiválósági ösztöndíjra

Az MNB-BME együttműködés keretében az előző félévben megalakult az MNB-BME Könyvklub, amelyhez kapcsolódóan most egy új pályázat hívja fel a BME hallgatóit könyvekről való recenzió/összefoglaló készítésére, ami által kiválósági ösztöndíj is elnyerhető.

A BME és az MNB közös célja, hogy ösztönözze a BME hallgatóit az olvasásra, az irodalomfeldolgozás módszereinek elsajátítására, a számukra érdekes témákban való elmélyülésre és véleményük kifejtésére, továbbá elismerje ezen erőfeszítéseket.

A pályázat keretén belül a hallgatók a Pénzügyek, Menedzsment, Közgazdaságtan, Mesterséges Intelligencia, Fenntartható Fejlődés tématerületekről választhatnak ki könyvet.

Benyújtási határidő (meghosszabbítva): 2021. május 7. (péntek)

További részletek:

https://www.gtk.bme.hu/wp-content/uploads/2021/03/5_2021-Dekani-utasitas.pdf

A recenzió készítéséhez szükséges mellékletek (beadáshoz szükséges nyilatkozat és jelentkezési lap, könyvlista) a könyvklub MS Teams csoportjában találhatók meg:

https://bit.ly/2VqNInm

A feltételeknek megfelelő könyvfeldolgozásért minden hallgató díjazásban részesül, mindemellett PABooks könyvcsomagot kap ajándékba. A klubhoz való csatlakozás a Facebook-on is lehetséges:

https://www.facebook.com/groups/3535416473247265