Környezet-/ természetvédelmi szakmai gyakorlat Németországban!
január 16, 2023
MNB Kiválósági ösztöndíj a 2022/2023-as tanév tavaszi félévére
január 30, 2023

Nemzetközi mobilitási infónap

2023. január 23-án, hétfőn rendezték meg karunkon a Nemzetközi Mobilitási Infónapot, amelyet nagy érdeklődés övezett, hiszen több, mint 60 hallgató vett rajta részt!

Az eseményen szó volt többek között az Európán belüli és kívüli tanulmányi ösztöndíjakról, illetve szakmai gyakorlatokról is. Az érdeklődők hasznos tippeket is kaptak, amellyel a hallgatók növelhetik a nyerési esélyeiket. Az esemény aktualitását a közelgő Erasmus pályázati határidő adta, ami 2023. február 05.

Az eseményen köszöntőt mondott Szalmáné Dr. Csete Mária, karunk nemzetközi dékánhelyettese. Ezt követően az Európán belüli és kívüli Erasmus+ tanulmányi ösztöndíjról és szakmai gyakorlatról tartott előadást Dr. Tóvölgyi Sarolta, egyetemi adjunktus, kari Erasmus koordinátor. A program utolsó pontja az egyéb nemzetközi lehetőségekről szólt, amelyekről Dr. Tóvölgyi Sarolta és Szabó Gina a BME GTK HK külügyi referense mesélt az érdeklődőknek.

Aki esetleg lemaradt az eseményről, az megtekintheti az eseményen vetített PowerPoint diasort ezen a linken.

A Nemzetközi Mobilitási Infónap az RRF-2.1.2-21-2022-00005 azonosítószámú, Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális -és készségfejlesztése a BME-n című projekt támogatásával valósult meg.