Szeptemberben újra indul a HSUP program
augusztus 30, 2021
BME Évnyitó – 2021/2022
szeptember 2, 2021

Rangos nemzetközi elismerés – Dr. Koltai Tamás dékán a díjazottak között

Az IEOM Society szervezet alapvető célja, hogy előmozdítsa a globális gondolkodást az Industrial Engineering (IE) és az Operations Management (OM) területeken azáltal, hogy kommunikációs eszközöket és megfelelő hálózatot biztosít a résztvevők számára, különösen a fejlődő országokban.

Az IEOM Society minden évben díjazza azon oktatókat, kutatókat, szakembereket, akik kiemelkedő munkát végeznek a mérnökképzés, menedzsment oktatás, az ipar és az innováció területén.

Büszkén adunk hírt arról, hogy Dr. Koltai Tamás, Karunk dékánja e rangos elismerés egyik kategóriájában, a Kiemelkedő oktató díj (OM Teaching Excellence Award) jelöltje lett az idei évben, amelyet a 2021. augusztus 5-én megtartott, negyedik European Rome Conference rendezvényen át is vehetett szakmai munkájáért.

A díjra azon kiemelkedő oktatók jelölhetők, akik magas színvonalon képviselik szakmájukat, tudásvágyra ösztönzik hallgatóikat; elkötelezettségüket mutatják a diákok oktatásában, példát mutatnak, segítik tanulóik karrierfejlesztését, és a korábbi tapasztalataik alapján fejlesztik tanítási módszereiket, továbbá gyakorlatorientált képzésük segítségével vezetik be hallgatóikat a szakma rejtelmeibe.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Dr. Koltai Tamás – a BME GTK dékánja