“Ha csak tehetem, a kosárlabda pályán vagyok” – interjú Gaál Norbert játékvezetővel
november 14, 2016
Online elérhető a GT Times Magazin!
november 21, 2016

TDK Konferencia 2016

Néhány szám a november 17-ei Tudományos Diákköri Konferenciához kapcsolódóan: 17 szekció, 128 hallgatói előadás, 136 hallgató, 84 konzulens és rengeteg díjazott, amiből 34 OTDK nevezés született.

Ahogyan Dr. Láng Benedek tudományos és nemzetközidékánhelyettes köszöntőjében is megfogalmazta, ezen a napon a konferenciára ellátogatók számos érdekes előadás közül válogathattak. A diákok felkészültek és remek témákban kutattak, amelyek prezentálása során hallgatótársaikkal összemérhették tudásukat szakmailag és tudományosan. Dr. Németh József c. egyetemi tanár, a Heller Farkas Alapítvány elnöke is üdvözölte a fiatal kutatókat, akik a TDK dolgozatok kapcsán belekóstolhattak a tudományos dolgozatok mélyebb és alaposabb elkészítésébe, és néhányan olyan szerencsések voltak, hogy az OTDK-n képviselhetik majd egyetemünket munkájukkal. Professzor úr az építkezés művészetének példáját hozta el nekünk ezzel is szemléltetve, jelen helyzetünkben mennyire fontos és jelentős, hogy ilyen remek hallgatóink vannak, akik nem riadnak vissza, hanem időt, energiát nem sajnálva hónapokig végeztek kutatásokat, hogy ezen a napon előadhassák témájukat.

Az eredmények a BME GTK TDK oldalán már elektronikusan is elérhetőek. A szervezőknek, köztük Bedzsula Bálintnak a TDK titkárának, valamint minden díjazottnak és résztvevőnek ez úton is gratulálunk! Reméljük jövőre sokukkal, sokatokkal újra találkozunk!

További képeket Philip János készített a díjátadóról, melyek hamarosan a foto.bme.hu címen lesznek megtekinthetőek és letölthetőek. Addig is a GTK Press munkatársának fotóriportjával kaphattok ízelítőt a díjátadóról.

20161117-002

20161117-006

IMG_9781

Bedzsula Bálint, a TDK Konferencia titkára, egyetemi tanársegéd, Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék

IMG_9792

Dr. Németh József c.egyetemi tanár, BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszék, valamint Heller Farkas Alapítvány elnöke