A Hallgatói Képviselet felhívása
szeptember 25, 2016
Kolimposzi játékok
október 1, 2016

Újabb 15,6 milliós ösztöndíjcsomag a BME GTK-n: MNB Kiválósági Ösztöndíj

A BME GTK a Magyar Nemzeti Bankkal támogatásával „MNB Kiválósági Ösztöndíj” pályázatot hirdet a gazdálkodási és menedzsment, a nemzetközi gazdálkodás és a pénzügy és számvitel alapszakos, valamint a pénzügy, a vezetés és szervezés, a regionális és környezeti gazdaságtan és a nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakos hallgatóinak.

A megpályázható ösztöndíjkeret 15,6 millió forint, 39 alapszakos és 13 mesterszakos hallgató nyerheti el a tízhónapos, havi 30.000 forintos ösztöndíjat.

Főbb alapfeltételek (pontosan és részletesen a pályázati felhívásban): jelenlegi aktív jogviszony, legalább két lezárt aktív félév4,00-nél jobb kreditekkel súlyozott tanulmányi átlag, az előző két félévben legalább 55 megszerzett kredit, 90%-os mintatanterv szerinti haladástudományos vagy egyéb szakmai munka.

Benyújtási határidő: 2016. október 5.

(A BME GTK 400+ ösztöndíjat elnyerő hallgatók is pályázhatnak. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a BME GTK 400+ Ösztöndíj Program feltételei szerint a BME GTK 400+ ösztöndíj összegét – egyebek mellett – az MNB ösztöndíj befolyásolja.)

További részletek:

MNB Kiválósági Ösztöndíj: Pályázati felhívás

MNB Kiválósági Ösztöndíj: Adatlap