Újabb 15,6 milliós ösztöndíjcsomag a BME GTK-n: MNB Kiválósági Ösztöndíj
szeptember 30, 2016
BME GTK Sport- és Egészségnap
október 2, 2016

Kolimposzi játékok

Itt van az ősz itt van újra, s a Kolimpia is kezdődik, énnekem. A TeráPia csapata szeptember 29. és október 2. között megrendezi neked a 2016-os Kolimposzi játékokat.

BME Wigner Kollégiumban már hagyománnyá vált, hogy a GTK-sok a tanév őszi szemeszterében szerveznek a kari csapatok között egy több napos vetélkedőt. Idén a tavalyi nyertes a TeráPia csapata átváltoztatja a kolit Hellásszá, az ókori Görögországgá. 16 csapat fog megküzdeni azért, hogy az Olümposz fő istene Zeusz kezet foghasson a nyertessel. A megszokott kis-és nagyvetélkedők mellett a Spártai kihívás keretei között megmutathatjátok főzőtudásotokat, hiszen a nektár nem fog elég energiát adni a 3 napos non-stop mulatsághoz. Az egyetem Aphroditéi most megmérkőzhetnek a szépségversenyen, hogy ki is a legszebb közülük, esténként pedig a Roller Clubban táncolhatnak velük a szerencsés istenek. Gólyák figyelem! Ha élveztétek a Gólyatábort és a Gólyahetet, vagy sajnos nem tudtátok kivenni a részeteket a mókából, egy percig se gondolkozzatok, alapítsatok saját csapatot, illetve csatlakozzatok egy régi motoros bandához! A nevezővetélkedő után, amelynek szeptember 22-én (csütörtökön) a Place Bar biztosít helyszínt, indulhatnak az elő feladatok, így garantáltan rá leszel hangolva a görög mitológia világára. Niké, a győzelem istennője legyen veletek!

Kövesd az eseményt Facebook-on, így első kézből tudni fogod a fontosabb információkat az év utolsó, nagyobb szabású GTK-s hétvégéjéről!

https://www.facebook.com/events/1943487065878220/