ÚNKP Felsőoktatási Alap- és Mesterképzés Hallgatói Ösztöndíjak
május 30, 2023
Sikeres projektnyitó rendezvény nyolc ország közös Interreg kutatásának megkezdésére
május 31, 2023

A BME GTK a Forbes Legyél jobb! napon

A Forbes Magyarország sokadik éve rendezi meg a Legyél jobb! Napot, ahol a fókusz a mentális egészségen és pszichológiai jólléten van.

Idén a HIBA = LEHETŐSÉG az esemény tematikája. “Egy nap, amikor a kirakatba tesszük a tévedéseinket és végre beszélünk a zsákutcákról és elhibázott döntésekről is. Olyan kiváló alkotók és üzletemberek mesélnek legnagyobb bukásaikról, akiket ma már mindenki sikereikről ismer, de nem volt ez mindig így.” – olvashatjuk a Forbes oldalán.

Karunk egy workshop keretein belül fog szerepelni a június 2-i eseményen. Az ÉRZÉKENYÍTŐ színpadon 11:10-től Halmos Alexandra (pszichológus, PhD hallgató), Dr. Kun Ágota (munka és szervezet szakpszichológus, habilitált egyetemi docens) és Dr. Lógó Emma (oktatási dékánhelyettes, egyetemi docens) az Ergonómia és Pszichológia Tanszék munkatársai fogják a GTK-t képviselni. 

A workshop A kudarc sikertényezője: Mentális ellenállóképesség címet viseli. “A mentális ellenállóképesség olyan pszichológiai erőforrás, amely abban támogat bennünket, hogy a kudarcélményeinkből tanulni tudjunk és a személyes hatóerő-érzetünk a nehézségekkel szemben is megmaradjon. Ezen az alkalmon megismerjük a mentális erőnlétünket meghatározó tényezőket és egy gyakorlat mentén megnézzük azt is, hogy a siker elérése érdekében hogyan fejleszthető ez a jellemzőnk.”

A BME GTK workshop munkafüzete ezen az oldalon érhető el.