Dr. Halmai Péter Széchenyi-díjban részesült
április 1, 2021
MNB-BME kutatási verseny és kiválósági ösztöndíj 2020/21 – tavaszi félév
április 15, 2021

A Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola pályázatot hirdet a 2021-2022. tanévben induló doktori (PhD) képzésben való részvételre

Ha szeretné kutatását a gazdaságtudomány területén egy interdiszciplináris környezetben fejleszteni, válassza a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolát!

A Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola célja olyan szakemberek képzése, kutatásaik irányítása, akik a különböző gazdasági tevékenységek gazdasági, műszaki és társadalomtudományi vetületeit képesek felismerni, leírni és modellezni, a felmerülő problémák megoldásához vezető megközelítéseket megfogalmazni és megfelelő eljárásokat kidolgozni. Így a választott témakörben új tudományos eredményeket hozhatnak létre, a meglévőket pedig továbbfejleszthetik.

A doktori iskolánk képzésére közgazdászok, mérnökök, műszaki menedzserek és természettudományi karon végzettek jelentkezését várjuk.

Jelentkezési határidő: 2021. április 12-május 28.

Jelentkezését elektronikus úton várjuk a marusa.kata@gtk.bme.hu email címre. Az eredeti dokumentumokat és okleveleket hiánypótlással a beiratkozás időpontjáig lesz lehetősége bemutatni. A doktori képzésre beiratkozni kizárólag a hiánypótlást követően lehetséges.

A jelentkezés feltételeiről bővebben: Pályázati felhívás

További információkért keresse folyamatosan frissülő oldalunkat.