Megjelent!
május 24, 2016
Ki az igazi helyettes?
május 27, 2016

BME Családi Sportfesztivál

Május 21-én újra megtelt a Bogdánfy úti sporttelep, de ezúttal nem csak egyetemistákkal, hanem lelkes családtagokkal is. 09:30-tól egészen 16:30-ig remek programokkal és sportágakkal lehetett ismerkedni a helyszínen, mint például a salsa aerobik, a slackline, a floorball, az aikido, a nordic walking, a jóga, és a Thai Chi. A friss sportok kedvelői kipróbálhatták a teqballt és a gauswheelt is, valamint lehetőség volt általános fizikai erőnlétfelmérésre és erőnléti próbára is.

A klasszikusabb sportágakból, mint a labdarúgás, a streetball (kosárlabda), és a strandröplabda versenyeket is rendeztek a szervezők, emellett 11 órától részt lehetett venni a BME első Műmaratonján, amely 5 kilométer lefutását jelentette, és kiváló eredmények születtek. De ami talán még fontosabb, hogy mindenki megajándékozta testét és szervezetét egy kis mozgással, és remek volt a hangulat.

IMG_0717

A család minden tagja megtalálhatta a számára legizgalmasabb programot, ki lehetett próbálni az íjászatot, a dobócsillaggal és lándzsával való célba dobást, vagy akár a falmászást is, de a legfiatalabbak sem maradtak szórakozás nélkül, hiszen kiugrálhatták magukat a rendezvény egész ideje alatt rendelkezésükre álló ugrálóvárban.

IMG_0829

A BME Testnevelési Központja ismét gondoskodott róla, hogy kimozogjuk magunkat a pót ZH-k és a vizsgák előtt- köszönjük nekik!

IMG_0783