Mivel foglalkozik a Sportszervező Csoport?
március 30, 2022
Azerbajdzsáni Állami Közgazdasági Egyetem látogatása Karunkon
április 4, 2022

Danube Cup 2022 konferencia és hallgatói startup pitch verseny

A BME GTK oktató-kutatói a Danube Cup 2022 konferencia és hallgatói startup pitch verseny főszervezői lesznek.

Danube Cup  kezdeményezés tudományos pillérének számító eseményt első alkalommal 2022. április 28-án szervezi meg a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (BME GTK) és a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), mely utóbbi a rendezvény helyszínét adja.

Több előadó, köztük számos nemzetközi szakember is jelentkezett a Danube Cup 2022  vállalkozásoktatási tudományos konferenciára. A beérkezett 31 absztrakt fele külföldi: osztrák, német, szerb, moldáv, brit, holland és lengyel előadók érdeklődését is felkeltette a szakmai esemény, így valódi nemzetközi repertoár várja a résztvevőket.

A Danube Cup nemzetközi hálózat partneregyetemei 2022-ben 6. alkalommal is megszervezik a hallgatóknak szóló startup pitch versenyt. A májusi nemzetközi fináléba a BME és a Budapesti Corvinus Egyetem is két-két csapatot delegálhat. A hazai döntőt 2022. április 29-én a BME Q épületében rendezi meg az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület (IVE) a két egyetem megbízásából, Danyi Pál főszervező (egyetemi docens, BME GTK Menedzsment és Vállalkozásgazdaságtan Tanszék) koordinálásával.

A magyar megmérettetésre 2022. április 19-ig olyan startup csapatok jelentkezését várják, amelynek tagjai nemzetközi szinten gondolkodnak, szeretnének sokat tanulni, fejlődni és széleskörű kapcsolatokra szert tenni, elképzeléseikről pedig nemzetközi grémium előtt is beszélnének. A pitch versenyre történő jelentkezés feltétele, hogy a csapatok legalább egy tagja a BME vagy a BCE aktív hallgatója legyen.

A pitch verseny jelentkezési határideje: 2022. április 19.

Sok sikert kívánunk a versenybe szálló fiataloknak.

A szakmai konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várunk!

További információk:

https://www.bme.hu/hirek/20220329/Nagy_erdeklodes_ovezi_a_kozelgo_Danube_Cup_2022_konferenciat