GTK-s előadások az Európai Mérnökképző Társaság konferenciáján
október 13, 2022
Kitüntetésben részesítették Dr. Benedek Andrást, a Műszaki Pedagógiai Tanszékünk oktatóját
október 27, 2022

EELISA „Innováció és vezetés” mesterkurzus

Az EELISA Szövetség angol nyelvű mesterkurzust szervez a partneregyetemek hallgatói számára “Innovation & Leadership” címmel.   

Ezen a kurzuson a hallgatók 15-20 fős nagycsoportokba szerveződve valós kihívásokat oldanak meg. Ez a struktúra tudatosan utánozza a vállalati környezet kihívásait és korlátait, ahol a csapatok általában más csapatoktól és egy átfogó divíziós struktúrától függenek. 

Ez a környezet jobban felkészíti a hallgatókat a valós élethelyzetekre. Ezenkívül ez a csoportos környezet lehetőséget teremt a nemzetközi hallgatók számára, hogy gyorsan megismerkedjenek a többi helyi és nemzetközi hallgatóval. 

A kurzus célja kettős: először körül határolja és leírja a különböző, még kialakulóban lévő innovációs eszközöket, és ezeket összefüggő osztályokba szervezi. Az eszközök minden egyes osztályát olyan naprakész üzleti esetek segítségével írjuk le, amelyek az információs rendszerek jelenlegi állapotát mutatják be. A kurzus másik célja, hogy áttekintést adjon arról, hogyan lehet a vezetői rendszereket az innováció felé strukturálni, hogyan segíthetik elő a vezetők az innovatív gondolkodást, és mit jelentenek az innováció új formái (pl. nyílt innováció) a vezetés definíciója szempontjából. 

A kurzus elvégzéséhez szükséges vizsgafolyamat egy prezentációból, valamint egy csoportos és egyéni dolgozat megírásából áll. 

Jelentkezési határidő: október 16.  

 
További információért és a jelentkezéshez kövesse az alábbi linket:  

https://eelisa.eu/events/innovation-leadership-master-course-for-eelisa-students/