„A zeneszerzés öngyógyító élmény”
július 9, 2016
„A témák és hangsúlyok változnak”
július 11, 2016

EFOTT- Csak szabadon!

2016. július 12-17. között ismét Velencén kerül megrendezésre az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT fesztivál. A BME-sek sem maradhatnak ki a mókából!

Az esemény ideje alatt a Baross Rádió stábja fogja szórakoztatni a fesztiválozókat. A stáb GTK Press-es munkatársa, Turcsik Rékafolyamatosan tudósít majd a fesztiválról a kari Facebook-csoportban is.

Korábbi cikkünkben már olvashattatok a BME Közlekedés és Járműmérnöki Karának hivatalos rádiójáról, a Baross Rádióról, ahol több GTK-s tanuló is erősíti a csapatot. A rádió nem csak műegyetemi szinten mozog, harmadik éve szól az ő műsoruk az EFOTT strandján és a campingjében, azok számára, akik éppen nem az egyik koncerten csápolnak.

Idén délelőtt 10 órakor ébresztő és másnaposság űző zenékkel indít a Vekker (Dominik Zsolt), emellett a legfontosabb híreket, információkat is hallhatjátok a műsorvezetőtől egészen délig. 12 órától kezdődik a RoadCast, az élő kívánságműsor, melyben a műsorvezetők (Morovián Márton, Petróczi György) mikrofonnal a kezükben a fesztivál területét járva keresik a vállalkozó szellemű fesztiválozókat, akik egy feladat teljesítéséért cserébe kérhetnek számot.

A Baross Rádió az EFOTT-on

Ha élőben nem sikerülne a számkérés 14 és 15 óra között a RoadCast Ráadásban a rádió Facebook oldalára érkező kérésekkel folytatódik tovább a kívánságműsor. Ezután indul az előző este, illetve az aznap történéseinek felelevenítése, 3 műsorvezetővel (Rontó Levente, Rumpler Irisz Roxana, Turcsik Réka) a Nappaliban egészen 17 óráig. Miután ők kitárgyalták a bulizó egyetemistákat és visszahozták a tegnap elfelejtett emlékeket, 17-19 óráig szólnak a BackStage tagjai (Máró István, Fehér Tamás, Madácsi Réka), akik bemutatják az esti fellépőket, miközben ráhangolnak bennetek az élő koncertekre a zenekarok híresebb zenéivel. A műsor alatt meghallgathattok egy-egy aznap fellépő zenekarral készült interjút is. Este 7 órától, ha még nem egy koncerten tomboltok, a strandon 2 órán keresztül, 2 rezidens DJ (Hubai Zsolt, Szokolai Bence) csinálja nektek a fesztivált a WarmUp-ban.Napközben óránként friss hírekkel és időjárás jelentéssel is jelentkezik a stáb.

efott_2016_full

 

 

Ha idén nem tudsz ott lenni EFOTT-on, vagy fesztiválozóként nem szeretnél lemaradni semmiről, lájkold a BME GTK  és a Baross Rádió oldalát, ahol első kézből szerezhetsz infokat!