Az Országos Mentőszolgálat kommunikációjáról – egyenesen Győrfi Páltól
május 11, 2016
Hát hány regattát bír még el ez a rakpart?
május 12, 2016

Eldőlt, hogy kik képviselik a BME-t a Coca-Cola Teqball CUP-on

Görbe asztalos pingpong-foci? Valahogy így tudja általában leírni elsőre az ember a teqballt. Május 10-én, a BME Sportközpontja és D épülete között minden érdeklődő megtapasztalhatta, hogy mi is az a teqball, hogy mennyire teQnikás és szórakoztató is ez a sport, és, hogy hogyan is néz ki egy teqball bajnokság.

Megrendezésre került ugyanis a második Coca-Cola teqball CUP BME-s selejtezője, és eldőlt, hogy melyik két hallgató fogja képviselni a Műszaki Egyetemet a Coca-Cola TEQBALL Kupán. 16:00-kor Coca-Colás kisbuszok, teqball asztalok, és lelkes sportemberek szállták meg a Sportközpont és a D épület közötti utat, ezt követően a napernyők, fotelek, narancssárga csokornyakkendővel díszített bírók is megérkeztek, majd egy Coca-Colás stand is felállításra került.

02

Az esemény kezdetekor az eső megkísérelte elvenni a csapatok kedvét az egymásnak feszüléstől, de ez – szerencsére – nem sikerült neki: a játékosok lelkesek voltak, akadály nélkül, remek hangulatban zajlott le az egész kupa. Kiváló mérkőzések után a hat csapat közül a LEAN ON, vagyis Kalocsay Károly és Fábián Gábor bizonyultak a legteQtinkásabbaknak, így ők próbálhatják meg megvédeni a BME  bajnoki címét. Az első 3 helyezett csapat jutalomként egy-egy karton Coca-Colát is kapott. Leskó Tamás videókat készített a mérkőzésekről, valamint meginterjúvolta a győztes, és a második csapat egy-egy tagját.

Óriási gratulációnk Kalocsay Károlynak és Fábián Gábornak – szurkoljunk nekik együtt, hogy újra a Műszaki Egyetemé legyen a Coca-Cola TEQBALL Kupa!

IMG_0118