Beszámoló a 2019-es MNB Kiválósági Ösztöndíjak átadójáról
március 22, 2020
GTK Gólyabál 2019
március 25, 2020

Koltai Tamás dékán levele a GTK hallgatóihoz

Kedves GTK-ás Hallgatók!

Különleges körülmények között folyik az oktatás hétfő óta az egész magyar felsőoktatásban és így a GTK-án is. A technikai nehézségek és szakmai feladatok mellett életformánk változása is bonyolítja helyzetünket. E szokatlan feladatok közepette azonban látszanak azok a hatalmas lehetőségek és kihívások, amelyekre jó válaszokat adva mindannyian szakmailag és emberileg egyaránt épülhetünk.

Minden probléma ellenére az Egyetem és a Kar továbbra is ellátja feladatait. Informatikai rendszereink segítségével elkezdődtek az órák és konzultációk, továbbá sikeresen bonyolítottunk le nagylétszámú számonkéréseket. A Kari Tanács március 25-i ülésén teljes létszámban, a hallgatói képviselők részvételével, a Teams rendszert felhasználva docensi pályázatról, záróvizsgabizottsági tagokról és kitüntetési javaslatról tárgyalt és szavazott. Az élet tehát megy tovább, a GTK nem csak fizikailag, hanem a virtuális térben is létezik és élettel teli.

A GTK valamennyi oktatója azért dolgozik, hogy a szokatlan körülmények ellenére Önök időben, sikeresen és minél kevesebb szakmai kompromisszummal tudják befejezni e félévi tanulmányaikat. Ebben a munkában egymásra vagyunk utalva. Fogadják türelemmel a nehézségeket, segítsék egymást és oktatóikat is. Mindeközben sajátítsák el azokat a különleges képességeket és ismereteket, amelyeket a korszerű információs technológiák oktatási területre történt felgyorsult beáramlása most Önöknek kínál.

Kívánok a GTK valamennyi hallgatójának kitartást, türelmet és egészséget az előttünk álló időszakban!

Koltai Tamás
dékán