Koncepcionális változásokra nincs szükség, de a kodifikációs hibákat ki kell javítani
április 3, 2016
Minden, amit tudni szeretnél a crowdfundingról!
április 18, 2016

Legyőztük a Corvinust!

Győzelmet aratott a Műszaki Egyetem kézilabda csapata a szerda esti Corvinus elleni rangadón. Azon felül, hogy ezzel a győzelemmel óriási, ősi riválisát győzte le a csapat, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság döntőjébe is bejutottak. Hatalmas gratuláció nekik!

Elképesztőt küzdöttek a fiúk, de természetesen a győzelemhez nagyban hozzájárult a hihetetlen hangulatot teremtő szurkolótábor is. A bejáratnál kígyózó sorok várakoztak még a mérkőzés kezdete előtt pár perccel is, teljesen megteltek a lelátók, ráadásul egy lelkes BME szurkoló egy harsona segítségével szomorú dallamokkal kísérte a Corvinus csapata által szerzett gólokat, és lelkesítőekkel a Műszaki Egyetem pontszerzéseit. A szervezők a nézőközönség hidratáltságáról folyamatos fröccs ellátással gondoskodtak, amely tovább fokozta a hangulatot.
0406-212900-kovi
A mérkőzés kezdete előtt a csapatokat két elbűvölő leányzó konferálta fel, Mavrogenis Ariadne és Turcsik Réka. Ezt követően a BME csapata hamar megszerezte a vezetést, és tartották is előnyüket az egész első játékrészben.
A szünet után átvette a vezetést a Corvinus, azonban ezt nem sokáig tudták tartani, a  rövid gólszünet után sikerült felzárkózni. 23-23-as állásnál új erőre kapott a Műszaki Egyetem gárdája, és így végül 32-27-re hozták a meccset a fiúk.