ÚJ JÖVŐKÉP MNB Tanulmányi Verseny 2020
szeptember 1, 2020
Egyetemi felkészülés – felsőbb fokon
szeptember 4, 2020

SZEPTEMBERBEN STARTOL A HUNGARIAN STARTUP UNIVERSITY PROGRAM

Szeptemberben indul Magyarország első felsőoktatási szintű e-learning startup kurzusa, ahol a jó ötletedért nem csak kreditet, de ösztöndíjat is kaphatsz! Lehetsz a BME bármely szakának hallgatója, a Hungarian Startup University Program (HSUP) neked szól.

Ha korábban még nem volt alkalmad elmerülni a piac, a pénz és az innováció világában, akkor sem kell megijedned. A HSUP egy két féléves e-learning tárgy, amelynek első félévében az innovatív gondolkodásmód és a startup világ megismerése kerül a fókuszba, míg ha a második félévben is folytatnád a tárgyat, akkor a vállalkozások felépítésével kapcsolatos gyakorlati tudást sajátíthatod el.

A HSUP webes applikációját laptopról, mobiltelefonról vagy bármilyen neked kényelmes eszközről használhatod. A kurzus során írott anyagok, videók és podcastok segítségével ismerkedhetsz meg az innováció és a startupok világával, teljesen online.

Keresd a tárgyat és tanulj velünk kicsit másképp!

Érdeklődni és jelentkezni lehet 2020. szeptember 30-ig Dr. Grad-Gyenge Anikónál az a.gyenge@eik.bme.hu címen, a neved, e-mailcímed és Neptun-kódod elküldésével. A jelentkezést követően kapsz hozzáférést a HSUP felületéhez, ahol rögtön meg is kezdheted a tanulást.