Van tovább a mesterképzés után
január 22, 2021
GTK szakkollégium körkép
január 25, 2021

MNB Oktatási Klub Tavaszi esszéíró verseny 2021

Járványhelyzet, COVID-19, pandémia, karantén, vakcina – 2020 legaktuálisabb témájával kapcsolatban mindenkinek van véleménye. A vírus társadalmi, gazdasági hatásait már most érezzük, de rövid és hosszútávú következményei, az általa generált folyamatok, azok tartóssága még rejtve van előlünk.

Az MNB Oktatási Klub Tanulmányi versenye idén a fenti kérdésekre keresi a válaszokat. A megmérettetés célja, hogy a hallgatók a jövő értelmiségeként nagyobb szakmai nyilvánosság előtt fejthessék ki és ütköztethessék meglátásaikat az életünket az elmúlt egy évben alapvetően befolyásoló világjárványról, valamint az ehhez kapcsolódó megoldási stratégiákról.

A nevezők köre igen széles: a Kárpát-medence valamennyi egyetemi diákja részt vehet, pályázni egyénileg vagy két fős csapatban lehet.

A verseny két fordulója után (válogató, online döntő) a hallgatókat két kategóriában díjazzák – a legjobbak nettó 600.000 Ft összegű pénznyereményben részesülnek.

A regisztráció és a témához kapcsolódó pályamű elkészítésének és feltöltésének határideje 2021. március 15. (hétfő) 23:59. Az online döntő tervezett időpontja 2021. április 14-16.

A részvétellel és versenyfelhívással kapcsolatos részletes információk megtalálhatók az alábbi oldalon:

https://myaccount.ecosim.hu/versenyek/mnboktatasiklub_verseny_2021_1

A feladattal kapcsolatos kérdéseket pedig a protokoll@mnboktatasiklub.hu e-mail címen lehet feltenni.

Sok sikert kívánunk!