Boldogság – felelősség – fenntarthatóság: mi a kapcsolat?
november 28, 2016
Főszerkesztőként rémes interjúalany vagyok
november 29, 2016

Úszó MEFOB 2016, ahogy a szurkolók látták

Lelkes szurkolókat – a Budapesti Metropolitan Egyetem Hallgatói Önkormányzatának tagjait – kérdeztük a 2016-os, Tüske Uszodában megrendezett Úszó MEFOB-ról.

Véleményetek szerint sikeres volt a rendezvény, úgy zajlottak a dolgok, ahogy terveztétek?
Igen, sikeresen zajlott le a verseny. A METU viszonylag friss résztvevő az egyetemi és főiskolai sportversenyeken, ezért nem fűztünk nagy reményt az előkelő helyezésekhez, ennek ellenére, mégis néhány versenyző megmutatta, hogy a továbbiakban is fontos a részvétel ezeken a sporteseményeken.

02fA győztesek…

50m ffi gyorsúszáson Csirzó Ádám (SE), 50m női gyorsúszáson Tompa Orsolya (SE), 100 m ffi gyorsúszáson Varnyu Iván (BME), 100 m női gyorsúszáson Mester Dóra (PTE), 100 m női mellúszáson Kemény Alexandra (BME), 100 m ffi mellúszáson Orbán Ábel (BME), 100 m ffi hátúszáson Kendi Péter (BME), 100 m női hátúszáson Tompa Orsolya (SE), 100 m ffi pillangóúszáson Várdai Attila (BME), 100 m női pillangóúszáson Szücs Bernadett (ELTE), 400 m ffi gyorsúszáson Cserta Róbert (BCE), 400 m női gyorsúszáson Mester Dóra (PTE), 200 ffi vegyes úszáson Kalmer Zsolt (PTE), 200 női vegyes úszáson Szücs Bernadett (ELTE), illetve 4×100 m ffi vegyes váltóban TE “A” Testnevelési Egyetem állt a dobogó legfelső fokán.

Milyen élményt nyújtott a Tüske uszoda a versenyzők számára (voltak-e erről visszajelzések)?

A felújított Tüske uszoda tökéletes helyszíne volt az eseménynek. A sportlétesítmény elhelyezkedése és a hangulata is egyaránt tükrözte az indulók által képviselt színvonalat.

Volt-e esetleg valami fennforgás vagy baleset a versenyen?

Szerencsére baleset nem történt. Apró fennakadás a regisztrációnál volt, de ettől eltekintve, meg vagyunk elégedve maximálisan a szervezéssel.

05

Milyen plusz élményt adott véleményetek szerint a hallgatók számára Kapás Boglárka és a többi válogatott úszó versenyen való részvétele?

A visszajelzések alapján motiválóan hatott az indulókra, emellett a verseny színvonalát is növelte a válogatott sportolók részvétele.

A versenyzőktől milyen visszajelzéseket kaptatok?

A METU-ról indult hallgatóktól pozitív visszajelzések érkezetek, mind a versennyel, mind az eredményekkel kapcsolatban. Külön kiemelendő, hogy tőlünk minden induló szívesen venne részt még egyszer hasonló versenyen.

A jövőben terveztek valamin változtatni a verseny összetételével kapcsolatban?

Konkrétan a verseny összetételével kapcsolatban nem tervezünk változtatásokat, viszont a jövőben mindenképp nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a versenyek népszerűsítésére.