Interjúsorozat a 35. OTDK I. helyezettjeivel és témavezetőikkel 3.
október 27, 2021
Magyar Tudomány Ünnepe – 2021
november 3, 2021

World FinTech Festival 2021

A Magyar Nemzeti Bank idén másodszor ad otthont a World FinTech Festival online eseménynek Budapesten, a Singapore FinTech Festival hivatalos társrendezvényeként, amely a világ legnagyobb FinTech fesztiválja.

Az első nap az alábbi főbb témák mentén szerveződik, melyeket az adott terület vezető nemzetközi szakértői vitatnak meg:

  • Finance 3.0 Platforms: Digital. Sustainable. Decentralized?
  • Cybersecurity in Finance: If it is smart, is it vulnerable?
  • At the Dawn of a New Age – CBDC, the money of the 21st century
  • Gearing up for new and evolving jobs in Financial services & Fintech

A második napon a szingapúri magyar nagykövetség főszervezésében sor kerül az első Magyarország–Szingapúr FinTech Business Fórumra a két ország FinTech szövetségeinek, jegybankjainak és vállalatainak bevonásával Szingapúrban, mely szintén online lesz közvetítve.

Időpont:

2021. november 11. (csütörtök) 09:30-13:30

2021. november 12. (péntek) 12:30-14:10

Az oktatásban résztvevő Hallgatók és Oktatók az egyetemi e-mail cím (xx@yy.bme.hu) regisztrációkor történő megadásával díjmentesen vehetnek részt a kétnapos online eseményen. A regisztrációs link itt érhető el, az Academia pass lehetőséget szükséges kiválasztani.

A regisztráció során a rendszer először $10-t automatikusan hozzáad a fizetendő egyenleghez – ez a Web 3.0 oklevél kiállításának díja, melyről részletek itt olvashatók –, ezt azonban senki nem köteles igénybe venni, a regisztráció lezárása előtt eltávolítható a „kosárból”. Így a jelentkezés teljesen díjmentes.

További információ és folyamatosan frissülő előadói lista az alábbi linken érhető el:

https://wffinbudapest.hu/

Felmerülő kérdések esetén az alábbi e-mail címen nyújtanak segítséget:

wffbudapest@mnb.hu