PONT Ott Partiztunk veletek!
július 28, 2016
Elsőévesek, sziasztok!
július 28, 2016

Zero2Hero – Nyárvégi matematika felkészítő a BME GTK hallgatói számára

Nyárvégi matematika felkészítő a BME GTK hallgatói számára BME GTK – BME Matematika Intézet – EduBase

A gazdasági és műszaki szakokon az első egyetemi évek kritikus tantárgya a matematika. Szinte mindenki alapvetőhiányosságokkal, már elfelejtett középiskolás tananyagrészekkel érkezik a BME GTK-ra is. Ennek pótlása és felfrissítése súlyos problémákat szokott okozni az amúgy is sok nehézséggel járó első félévben.

Ne halogasd, csapj bele még az egyetem megkezdése előtt!

Nagy hasznát veszed már az első szemeszterben, ami meghatározó lehet az első egyetemi évek stabil teljesítéséhez. A tanfolyam azok számára is hasznos, akik stabilabb alapokkal érkeznek, hiszen ők is célirányosan felfrissíthetik, rendszerezhetik tudásukat, és biztosak vagyunk benne, hogy számukra is megéri tanulmányaik elején egy kis időt és energiát matematikai ismereteik fejlesztésébe befektetni.

BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara, a BME Matematika Intézet és az EduBase közös szervezésében megrendezésre kerülő felkészítőt ehhez alakítottuk ki. Az 50 órás felkészítő 2016. augusztus 15. és 31. között zajlik a BME-n. Időpontjait az összes egyéb egyetemi programhoz (Gólyatábor, Évnyitó, regisztrációs heti programok stb.) illesztettük.

Tudásszintek szerint 30 fős csoportokra osztva készülnek fel a tanévkezdésre a résztvevők.

A Zero2Hero programban csak a BME GTK felvételt nyert alapszakos hallgatói vehetnek részt.

Az első 300 jelentkezőnél a 30.000 forintos tanfolyami díj 50%-át a BME GTK vállalja át, így a felkészítő számukra csak 15.000 forintba kerül.

Ha nem vagy Budapesti, szükség esetén – 1500 Ft/nap áron – kollégiumot is tudunk biztosítani a tanév kezdete előtti (augusztus 15-19. időszakra (augusztus 29-31. között már hallgatóként jár a kollégium, ezért külön nem kell fizetni). A foglalási lehetőségekről később az EduBase honlapon (www.edubase.hu/hero/kollegium) tájékozódhatsz.

Részletes információkért és a tematikáért kattints ide: https://www.edubase.hu/uploads/custom/zero2hero/2016/felhivas.pdf

Jelentkezési határidő2016. augusztus 12. éjfél
 Ha velünk tartasz, csak a töltsd ki a jelentkezési lapotwww.edubase.hu/hero/jelentkezes

Ha a felkészítővel kapcsolatosan bármilyen kérdésed van, írj bátran a  hero@edubase.hu címre! Hogy ne maradj le semmiről, csatlakozz Facebookos eseményünkhöz: www.edubase.hu/hero/facebook