GTK-s eredmények a Tématerületi Kiválósági Programban (TKP)
szeptember 27, 2023
MNB Kiválósági ösztöndíj a 2023/2024-es tanévre
október 9, 2023

Hamarosan megrendezésre kerül a 25. Intenzív kurzus!

A Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar mesterképzéseinek 25 éves múltra visszatekintő programja az Intenzív kurzus. Ez a komoly hagyományokkal rendelkező tantárgy az idén 25 éves GTK-n megújult formában kerül megrendezésre.

A nemzetközi felsőoktatási intézményekből, illetve a vállalati szférából érkező előadókon kívül a résztvevők megismerhetik a GTK kiváló oktatóit is. A 2023. október 12. és 14. között megrendezésre kerülő Intenzív kurzuson az előadásokon kívül lehetőség nyílik  workshopokon is részt venni, ahol kisebb csoportokban, intenzívebb munka folyik majd nemzetközi és hazai vállalati trénerek és Karunk kollégáinak közreműködésével. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az esemény előadói között kari alumni hallgatók is képviseltetik magukat, akik saját eredményeikkel inspirálják hallgatóinkat.

A kurzuson való részvétel kiváló networking lehetőséget biztosít magyar és angol nyelvű gazdasági mesterszakos hallgatóinknak egyaránt.

Az esemény célja, hogy bővítsük a hallgatók látókörét olyan ismeretek átadásával, melyek segítenek az üzleti élet kihívásainak megértésében és megoldásában.

A részletes programot ezen az oldalon találják.