április 6, 2021

A Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola pályázatot hirdet a 2021-2022. tanévben induló doktori (PhD) képzésben való részvételre

Ha szeretné kutatását a gazdaságtudomány területén egy interdiszciplináris környezetben fejleszteni, válassza a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskolát!

A Gazdálkodás- [...] 

február 3, 2021

Frissítés! Koronavírus tájékoztató

Tisztelettel kérjük hallgatóinkat és kollégáinkat, hogy folyamatosan figyeljék az Egyetem rendszeresen frissülő koronavírus helyezettel kapcsolatos hírfolyamát, hogy naprakész információkkal [...] 

december 1, 2020

Nyílt Napok a GTK-n

Virtuális formában tart nyílt napokat a BME-GTK.

Az előadások és a beszélgetések MS Teams-en keresztül érhetők majd el, így bárki könnyedén informálódhat az alap- és mesterszakokról, [...] 

október 8, 2020

MNB Kiválósági Ösztöndíj 2020/21-es tanév

Felhívjuk a Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak figyelmét, hogy pályázatot nyújthatnak be MNB kiválósági ösztöndíjra a 2020/21. tanévben is.

Az „MNB kiválósági ösztöndíj” program [...] 

november 22, 2015

Kutatás, elhivatottság, TDK

Gyakorlatias és jövőbe mutató eredmények: idén is számtalan, kiváló hallgatót (és dolgozataikat) „kvalifikálta” az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára a BME GTK Kari fordulója, melyet november 17-én rendeztek meg egyetemünkön.

november 22, 2015

Let’s go Get To Know BME GTK!

Tudd meg, hogy milyen a BME GTK, ismerj meg minket jobban – Get To Know GTK!

november 27, 2015

Urban Studies a BME GTK-n – végzett hallgatók találkoztak

2015. november 25-én került sor a BME GTK közgazdász-gazdálkodási szakának 2010-ig működő Regionális Politika és Településfejlesztés szakirány egykori hallgatóinak alumni-találkozójára az E épületben. A szakirányon, amely a Szociológia és Kommunikáció Tanszék irányítása alatt működött, mintegy száz hallgató végzett nappali képzésben.

december 2, 2015

A tanárok a kollégáim

Interjú Cservék Judittal

december 2, 2015

Ahol élmény a felhasználói élmény

A Design Hét kari rendezvényei

december 2, 2015

Megjelent a GT Times novemberi száma!

A novemberi GT Times Magazinban is olyan cikkeket válogattunk össze, amelyek segítik az egyetemen belüli és kívüli élet összehangolását; vagy csupán szórakoztatnak.

december 2, 2015

Göncz Árpáddal a Föld körül

A BME GTK KommON Kommunikációs Szakkollégium 2015. november 24-én megrendezésre került III. Szakmai estjén Dr. Papp Nándor, egyetemi oktató, volt diplomata és tolmács tartott előadást, aki Göncz Árpád „angol hangjának” mondhatta magát.

december 2, 2015

Kit illet az Interneten Orbán Viktor neve?

– domainjogi tanácskozás a BME GTK-n, a Magyar Tudomány Ünnepén

december 2, 2015

A lány, a címlapról – Kormos Villő

Háromszoros olimpikon, kétszeres EB bronzérmes, sokszoros magyar bajnok műugró – és BME GTK volt hallgatója